Darta Daneviča iztērējusi visu algu dāvanai, nopērkot mammai zābakus!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Māmiņu dienas mēnesis jau tuvojas beigām, bet vēl ir tik bezgala daudz stāstu un nepateiktu vārdu, tādēļ «STV Pirmā!» steidz tos atklāt. Tik bieži nepasakot skaļi savas jūtas, kautrējoties vai uzskatot tās par pašsaprotamām, cilvēki laupa viens otram to prieka sajūtu, ko var sagādāt atzīšanās mīlestībā vai vienkārši mīļi vārdi. Aizkustinošo stāstu sērija «Es lepojos ar savu mammu» turpina mudināt un iedvesmot. Šoreiz par savām māmiņām stāstīs mazais Martins, savu māmiņu slavēs Beate, kā arī hokejistam Miķelim Rēdliham un aktrisei Dārtai Danevičai būs savas atzīšanās.

Hpkejists Miķelis Rēdlihs savu mammu raksturo kā «riktīgu» sievieti, protams, ar savām vājībām, bet vienlaikus kā ļoti vitālu un enerģisku cilvēku. Svarīgākais, ko mamma neapzināti, pat neko nesakot, Miķelim ir iemācījusi, - ka ģimene ir pirmajā vietā un pati svarīgākā, pēc kuras kārtojas viss pārējais. Arī

Miķelim pašam ģimene ir svēta lieta, un mamma vienmēr bijusi ģimenes kodols.

Miķelis atklāti atzīst, ka viņš neesot savu mammu ļoti lutinājis. Vienreiz Māmiņu dienā uzaicinājis uz pusdienām, un tas palicis atmiņā kā patīkams pārsteigums mammai un patīkams brīdis abiem, jo līdz tam divatā vien nekur nebija gājuši. Hokejists ļoti lepojas ar savu mammu, un neesot pat jautājumu, kāpēc. Sportista vārdiem: «Vienkārši tā ir un viss!» Galvenais, ko Miķelis savai mammai ar lielu sirsnību novēl, tā ir veselība!

Mazais Martins saka, ka viņa mamma esot tāda ar gaišiem, blondiem matiem. Un, protams, Martina mamma esot visforšākā. Viņš kopā ar mammu lasot pasaciņas un spēlējoties kopā ar mammu un tēti. Galvenais, ko Martins savai mammai vēlas pateikt, lai mamma viņu mīl.

Arī Beate labprāt stāsta par savu mammu, kura esot mīļa, bet dažreiz arī stingra. Beate domā, ka mamma pret viņu ir ļoti atklāta, neslēpjot no viņas lietas. Mamma vienkārši esot labs cilvēks. Kad mamma runā, turpina Beate, tad viņa runā ar meitu kā ar draudzeni. Neesot tā, ka mamma būtu galvenā, kurai vienmēr jāklausa. Mamma viņai ir kā sarunu biedrs, ar kuru esot labi pavadīt laiku. Beate ar savu mammu lepojas, viņa esot kā paraugs, bez kuras Beate nebūtu tāds cilvēks, kāda ir tagad.

Savukārt jaunā un talantīgā aktrise Dārta Daneviča atklāj, ka mamma nav tikai cilvēks, kas iemācījis lasīt un turējis uz rokām, ārstējot no pirmajām bērnības slimībām, bet Dārtai mamma ir personība, ar kuru var aprunāties par ļoti svarīgām lietām pasaulē.

Aktrise no mammas esot pārņēmusi problēmu risināšanas veidu - ja kaut kas neesot labi, tad jārīkojas, nesēžot un neciešot.

Dārta ar mammu neesot stāsts par labākajām draudzenēm, viņas abas vieno mammas un meitas attiecības. Atceroties bērnību, atmiņā ataust kopīgi darītās blēņas, jo mamma esot bijusi viegli pierunājama uz dažādiem nedarbiem un muļķībām. Reiz, vēlēdamās iepriecināt mammu, Dārta iztērējusi visu savu algu, nopērkot lielus ziemas zābakus mammai. Iztērējusi visu naudu, kas esot bijusi, un pēc tam bijusi ļoti lepna par sevi, ar smaidu atceras Dārta. Kaut arī aktrise atzīst, ka

reti sakot mammai, ka mīl, tad šis būtu, viņasprāt, brīnišķīgākais laiks mammai to skaļi pateikt: «Mammu, es tevi mīlu!»

Šie stāsti ir kā dāvana visām Latvijas māmiņām īpašajos maija svētkos! Nenokavē «Es lepojos ar savu mammu» 17. maijā plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu