Mihails Barišņikovs savos 68 gados šarmē un valdzina aizvien

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Šodien, 18. maijā, leģendārais baletdejotājs un aktieris Mihaila Barišņikova viesojās Rīgā, lai presei pastāstītu vairāk par savas monoizrādes «Vēstule cilvēkam» («Letter to a Man») gaidāmajām viesizrādēm Rīgā. Nenoliedzami, vairums sieviešu šeit bija ieradušās, lai apliecinātu sev, ka Barišņikova šarms, iespējams, ir mūžīgs.

Mihails Barišņikovs dzimis 1948. gada 27. janvārī Rīgā, kas apliecina vien to, ka savos 68 gados vīrietis var būt iekārojams un šarmants.

Pierasts, ka uz lielās skatuves Barišņikovs izskatās stalts un varens, bet reālajā dzīvē viņa augums ir vien 1,65 m. Tātad - arī īsais augums nespēj traucēt vīrietim valdzināt dāmas. 2003. gadā Barišņikovs tapa slavens arī tiem, kas nav baleta pasaules fani, jo atveidoja vienu no Kerijas Bredšovas dzīves lielākajām mīlestībām seriālā «Sekss un lielpilsēta».

Citāti

«Es necenšos dejot par kādu labāk, izņemot - sevi!»

«Neviens nepiedzimst par dejotāju. Tev tas ir jāvēlas visvairāk par visu...»

«Padejo man kaut minūti un es tev pateikšu, kas tu esi...»

«Darbs man nozīmē dzīves dzīvošanu...»

«Deja ir mana apsēstība...»

«Par tavu vecumu tev atgādina ķermenis, kam ir daudz labāka atmiņa nekā tavam prātam...»

«Jo vairāk sāpināts tiec, jo gudrāks topi!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu