Yes-mens jeb ķirurgs un nu arī producents Jānis Zaržeckis!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāpēc skaisti nosauļojušās meitenes ietekmēja Jāņa Zaržecka profesijas izvēli, kāpēc no roku un kāju piešūšanas ķermenim Jānis pievērsās plastiskajai ķirurģijai, vai viņš tiešām atsakās operēt savus radiniekus - par šo un daudz ko citu šajā sarunā.

360TV īpašajā interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei Grēta Gorjučko sarunājās ar plastikas ķirurgu Jāni Zaržecki.

Sarunā studijas viesis atklāj, kāpēc vizītkartē, kuru sniedzis sarunas vadītājai Grētai, ir rakstīts nevis plastiskais ķirurgs, bet gan producents. Jānis pastāsta, ka tas esot jauns izaicinājums, jo viņa sieva māksliniece Indra Sproģe ir radošs cilvēks un Jānis sievu vienmēr ir atbalstījis viņas idejās un radošajās izpausmēs. Producenta darbs ir pilnīgi jauns un nezināms, un, kā Jānis atzīst, viņam šajā jaunajā kapacitātē pietrūkst zināšanu, jo sievas radītā garīgā vērtība viņam kā producentam ir jāpārdod. Jānis atklāti atzīst, ka esot diezgan slikts pārdevējs, viņam esot vieglāk nopirkt nekā pārdot. Ja tā skaidri viņam ir jāformulē, kāpēc piekritis pamēģināt šo neapgūto sfēru – producēšanu, Jānis saka, ka parasti dzīve dodot iespējas, un uzskata, ka tikai pasakot «jā» un pamēģinot var redzēt, izdosies vai neizdosies. Kā ar humoru piebilst Jānis,

ja esi «No-mens», nevis «Yes-mens», tad nevar uzzināt, izdosies kas jauns vai neizdosies.

Jānis stāsta, ka dzīvē viņam ir laimīga roka, to viņš sauc par Dieva dāvanu, tādēļ viņa pārliecība ir, ka nevajag spēlēt azartspēles un šo veiksmi tērēt.

Tomēr to, ka viņam veicas, esot ne reizi vien pārbaudījis.

Atbildot uz skatītāju jautājumu, vai Jānis piekristu veikt saviem bērniem plastiskās ķirurģijas operāciju, viņš saka, ka

pārsvarā, lai nav nevajadzīgs stress, ķirurgi nelabprāt operē tuviniekus.

Taču arī viņa paša dzīvē bijis gadījums. Viņš tolaik esot strādājis mikroķirurģijā un viņa mazais brāļadēls esot nocirtis pirkstu, to iebāžot sulu spiedē. Aizvedot puiku uz slimnīcu, bijis jāpieņem lēmums - operēs pats vai ne. Jānis esot izlēmis operēt, darījis visu labāko un, sākoties operācijai, esot aizmirsis, ka tas ir tuvinieks, ko šobrīd operē.

Kādu skatītāju interesē jautājums, kāda bijusi jaunākā paciente, kurai nācies taisīt plastisko operāciju. Padomājis Jānis atbild,

ka jaunākajai bijis 16 gadu, varbūt pat jaunāka. Bet vecākajai pacientei bijuši 86 gadi,

un viņa veikusi sejas liftinga operāciju. Tas ir tikai neliels ieskats stundu garajā intervijā, kuru pilnībā var noskatīties jau 360TV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu