Vidzis, Zeltiņš, Ēķis un Melderis atklāti par sievietēm un greizsirdību!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«STV Pirmā!» veidotajā sarunu šovā «Starp mums runājot» saruna ar četriem šarmantiem, harismātiskiem un interesantiem vīriešiem. Piedāvājot labāko un iemīļotāko šovu izlasi, šoreiz saruna ar Valdi Melderi, Renāru Zeltiņu, Raivi Vidzi un Andreju Ēķi. Par ko gan var runāt vīrieši tik labā kompānijā?! Protams, par sievietēm. TVnet lasītājiem ir iespēja uzzināt, kas šiem kungiem sakāms par greizsirdību.

Gaidāmajā sarunā Raivis Vidzis atklāj, ka pats neesot greizsirdīgs. Tomēr steidz piebilst, ka jebkurš cilvēks ir greizsirdīgs, bet neuzskata sevi par slimīgi greizsirdīgu. Viņaprāt, greizsirdība grauj attiecības. Viss esot atkarīgs no tā, vai partnerim tiek dots iemesls greizsirdībai.

Savukārt Renārs Zeltiņš saka, ka varot pieļaut veselīgu greizsirdību, bet kauties sievietes dēļ un vispār vicināt dūres neesot sanācis kopš vidusskolas laikiem. Renārs sevi raksturo kā verbālo Brūsu Lī, jo kaujas ar vārdiem, un uzskata, ka visu iespējams risināt mierīgi un diplomātiski.

Valdim Melderim ir savs viedoklis - neviens nevienam nepiederot un, ja otrs sācis interesēties par kādu citu, tātad pats nav ko kārtīgi izdarījis. Valdis apgalvo, ka sievietei vajagot dot sajūtu, ka viņu tik ļoti grib, kair gatavs mesties kauties.

Bet ceturtajam sarunas dalībniekam, Andrejam Ēķim, šķiet, ka kaut kas noticis ar dabu, jo agrāk viņam licies, ka 50 gadu vecums ir kaut kas traks. Bet tagad noteikti negribētu atgriezties 30 gadu vecumā, jo daudz esot sapratis un dzīvot kļuvis viegli un garšīgi. Kā saka Andrejs: «Tev nav ar pieri kaut kur jāmauc!» Runājot par greizsirdību, Andrejs to uzskata par ļoti dabisku lietu, sakot, ka maza greizsirdībiņa viņam patīkot, arī tas esot garšīgi. Tomēr Andrejam nācies redzēt arī tādas sievietes, kuras visu laiku ģenerē otrā cilvēkā greizsirdību un ir sava veida ekstāzē no tāda uzmanības pievēršanas veida. Tas ir neliels ieskats šā vakara sarunā, bet, lai redzētu un dzirdētu vīriešu interesantos viedokļus, nepalaidiet to garām jau šovakar televīzijā «STV Pirmā!»

Sarunu šovs «Starp mums runājot» ceturtdienās plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

Interesanti citāti no sarunas

Raivis Vidzis: «Jebkura greizsirdība grauj attiecības. Teiksim, cilvēks, kas nav pašpārliecināts par sevi, kas nav pārliecināts par sevi, tas ir greizsirdīgs.»

Renārs Zeltiņš: «Es no vidusskolas vēl neesmu vicinājies. [] Es sevi īstenībā raksturoju kā verbālo Brūsu Lī. Es kaujos ar vārdiem drīzāk. Kas savulaik, dažos brīžos ir pat sāpīgāk nekā, ja tu iekrauj ar dūri.»

Valdis Melderis: «Tur jau tā lieta, ka čalim ir jānopelna sievietes uzticība. Mūsu ģimenē ir tā, ka neviens nevienam nepieder. Un, ja gadījumā otrs ir sācis interesēties par kādu citu, nu tu kaut ko neesi izdarījis kārtīgi. Un tev ir jārēķinās, ka tev nav pamata būt greizsirdīgam, ja tu neesi izpildījis mājas darbu. Elementāri.»

Raivis Vidzis: «Nē, zin’, kā ir?! Mēs, veči, domājam, ka mēs izvēlamies un ka mēs, teiksim, esam tie iekarotāji. Bet īstenībā jau sieviete padod to signālu. Dabā taču arī ir, ja mātīte negribēs – tēviņš nepienāks.»

Valdis Melderis: «Dabā mēdz būt visādi. Ja, piemēram, kobras tēviņš redz, ka mātīte ir bijusi ar kādu citu, viņš apēd viņu. Vienkārši. Lai viņa neizplata svešu genofondu. Jā, tā ka var būt dažādi dabā. Bet, protams, sievietei vajag sajūtu, ka tu viņu tik ļoti gribi, ka tu esi gatavs karot [..]»

Valdis Melderis, atsaucoties uz Voltēra teikto: «Tad, kad es beidzot pārstāju nepārtraukti domāt par seksu, sapratu, kāds drausmīgs lunātiķis esmu bijis un beidzot varu sākt normāli dzīvot, ja.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu