Bindemane un Pīlēns gaida pirmdzimto! Apsveicam!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/pilens

Pagājušā gada nogalē modes blogere, dizainere Santa Bindemane (31) un arhitekts Mārtiņš Pīlēns (32) sabiedrībā vairs neslēpa, ka ir pāris. Abi 7.jūlijā bija iecerējuši svinēt kāzas, tomēr tās pēkšņi atcēla. Tagad tapis zināms kāzu atcelšanu iemesls un tas ir burvīgs: pāris gaida bērniņu!

Par jaukajiem jaunumiem vēsta Mārtiņa publicētais ieraksts sociālajos tīklos: "Draugi ir pienācis laiks skaistām ziņām!
Nākamajā gadā mūsu draudzīgajai komandai un Santas burvīgajiem bērniem, pievienosies mazs brālītis vai māsiņa. Man tas būs pirmais, Santai trešais. Esam patīkami satraukti un ļoti gaidām!"

Arī topošā māmiņa papildina Mārtiņa publisko paziņojumu:

«Sakarā ar šo ziņu ceram arī uz sapratni, kādēļ pēdējo mēnešu laikā neesam bijuši tik pieejami un atsaucīgi, bet šis veselības ziņā man bijis grūts laiks! Tagad kļuvis labāk un smaidīgāk!» raksta Santa.

Ekrānšāviņš
Ekrānšāviņš Foto: www.facebook.com/pilens

Pīlēns bildinājis Santu šī gada aprīlī. Pagājušajā gadā Bindemane izšķīrās no grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona, ar kuru attiecībās dzimuši bērni Maija un Andrejs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu