Transpersonu mīlestība un kopdzīve Instagram

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Transpersona - sieviete Džeimija (agrāk saukta par Džeimiju), kura ilgi meklēja savu privāto laimi, beidzot atradusi savu mīlestību - sievieti, kura arī ir transpersona - vīrietis! Daba ir apbrīnojama....

Transpersona ir cilvēks, kura dzimuma identitāte atšķiras un/vai kurš savu dzimuma identitāti pauž atšķirīgi no identitātes, kas tam norādīta piedzimstot. Transpersona var izvēlēties paust savu dzimuma identitāti dažādos veidos. Lai fiziskās izmaiņas padarītu pastāvīgas, var veikt ķirurģisku operāciju vai hormonu terapiju. Tas var prasīt vairākus gadus un ne vienmēr ir saistīts ar pilnīgu dzimuma maiņu («sex change»). Dzimuma identitāti var paust arī ar apģērba un kosmētikas palīdzību («cross-dressing» vai «transvestītisms»). (Avots: www.fra.europa.eu)

Divdesmit trīs gadus vecā Džeimija Oherliha jau kopš sešu gadu vecuma zināja, ka ir meitene, kura ir ieslodzīta svešā ķermenī. Četrpadsmit gados vēl esot Džeimijs, viņa atskārta arī savu patiku pret puišiem. Kopš tā laika viņš ir mēģinājis sadzīvot ar savu vīrišķo izskatu, bet tikai pirms gada uzdrošinājās to transformēt kā sievietes vizuālo tēlu un sevi turpmāk sauc par Džeimju. Atradusi sevi, Džeimija arī spēja strādāt sev sen kārotu - dejotājas darbu. Interesanti, ka reiz Džeimijam bija arī brālis, kurš arī šobrīd ir transpersona ar vārdu Hloja.

Nu Džeimija beidzot ir atradusi arī savu otro pusi, transpersonu - puisi Hariju Metjū, kurš patiesībā reiz ir bijusi sieviete. Harijs savu izvēli - būty par puisi, izdarīja deviņpadsmit gadu vecumā. Harijs, atšķirībā no savas jaunās draudzenes, jau ir uzsācis dzimuma maiņas ceļu, lietojot hormonus un aktīvi domājot par dzimumu maiņu.

«Mēs katru dienu pavadām kopā un nu jau esam nešķirami. Tā ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Tas ir brīnišķīgi, ja tev līdzās ir cilvēks, kas ir gājis šim visam cauri, tāpat kā tu un tevi atbalsta,» Dailymail atklāj Džeimija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu