Ķesteris: es patiesībā esmu vienkāršs un kautrīgs vidusmēra vīrietis

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ģirts Ķesteris pats atzīst, ka nav ideāls vīrietis, jo krācot. Tādēļ dāmas, kuras fantazējušas par romantisku nakti kopā ar Leonu, no rīta varētu pamosties nedaudz vīlušās, jo Ģirts Ķesteris patiesībā esot vienkāršs un kautrīgs vidusmēra vīrietis.

Šovakar, 16.augustā plkst. 21.00, televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» studijā viesosies par Latvijas seksa simbolu dēvētais aktieris Ģirts Ķesteris. Atklātā sarunā ar Grētu Gorjučko, Dainu Jāņkalni un Valdi Melderi viņš atklās, ka viņš nebūt nav ideāls, jo krācot!

Valdis Melderis seksīgās STV kanāla balss īpašniekam vaicās – kā viņš iepazīstas ar sievietēm. Izrādās, ka tas nebūt nav sarežģīti, jo ļoti daudzas no dāmas vēlas parunāt ar slaveno Leonu no seriāla UgunsGrēks vai Kamī no Kaligulas.

Raidījumā viņš arī stāstīs par savu attiecību pieredzi. Uztura speciālistu apgalvojums, ka pie labas formas ir jāstrādā, neesot vispārināms uz attiecībām. Lai arī tās, Ģirtaprāt, jākopj un jāveido, laimes sajūtu nav iespējams «apstrādāt». Ja tās nav, attiecības ir jāizbeidz. Viņaprāt, tikai gadījumā, ja cilvēks ir pašpietiekams, viņš var apgalvot, ka ir patiesi laimīgs.

Tāpat šovakar raidījumā viesosies skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, aktrise Regīna Devīte un producente Aija Strazdiņa, lai apspriestu dažādas sieviešu dzīves aktualitātes. Savukārt Daina Jāņkalne dosies ciemos pie septiņu bērnu māmiņas, lai uzzinātu viņas dzīves detaļas.

Nepalaid garām «Starp mums runājot» šovakar plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu