Evelīna Ilvesa par dzīvi pēc skaļās šķiršanās no Igaunijas prezidenta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Jaunākajā somu izdevuma «Eeva» numurā bijusī Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa atklāti stāsta par savu dzīvi pēc sabiedrībā plaši apspriestās un skaļās šķiršanās no prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa.

Evelīna Ilvesa ar Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu kopā nodzīvoja 18 gadus. Intervijā izdevumam viņa atklāja, ka laimīga esot jutusies pirmos 16 gadus.

Par savu bijušo vīru Ilvesa izsakās pozitīvi, sakot, ka viņš izskatās laimīgs. «Iespējams, Tomasam jaunu dzīvesveidu vajadzēja vairāk nekā man. Viņam ir jauna ģimene, jauna sieva un drīz pasaulē nāks arī bērns,» Evelīna sacīja intervijā.

Pēc šķiršanās no Igaunijas prezidenta Evelīna jūtas mazliet atvieglota. Viņa uzskata, ka šāds dzīvesveids padara ikdienu nedabisku. «Es centos cīnīties, bet, lūk, kas ar mani notika,» atklāti stāsta Ilvesa.

Tomēr viņa pati vēl nevēlas jaunas un nopietnas attiecības, sakot, ka tam vēl nav gatava.

Atgādinām, ka apmēram pirms diviem gadiem Igaunijā izraisījās skandāls saistībā ar izdevuma «Kroonika» publicētajām fotogrāfijām, kurās pirmā lēdija Evelīna bija redzama dejojam un skūpstāmies ar kādu nepazīstamu vīrieti (francūzi) naksnīgā kafejnīcā Tallinā.

Ilvesu pāra laulība oficiāli tika šķirta 2015.gada 30.aprīlī.

Tomass Hendriks Ilvess šī gada 2.janvārī apprecējās ar latvieti Ievu. Rudenī gaidāms pāra pirmais kopīgais mazulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu