Kā skumst dažādas horoskopa zīmes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Skumjas ir tāds emocionāls stāvoklis, kad šķiet, ka visa pasaule ir pelēka, sveša, auksta un nežēlīga. Skumju iemesli var būt dažādi un kaut reizi skumis ir pilnīgi ikviens cilvēks, tomēr mēs katrs skumstam savādāk. Uzzini, kā skumst dažādas horoskopa zīmes un iemācies atpazīt, kad skumst tev tuvie cilvēki.

Auni
Auni skumju periodos kļūst impulsīvi un naidpilni. Šādos brīžos tie vairs nelīdzinās sev un ar tiem kļūst grūti atrast kompromisu. Vislabāk būs, ja šajā laikā tos netraucēsi un liksi tiem mieru.

Vērši
Vērši skumstot cenšas izolēties no sabiedrības. Šādos brīžos tiem šķiet, ka viņi ir vieni pret visu lielo pasauli. Tie kļūst nepacietīgi, un šajā laikā tos ir ļoti viegli nokaitināt.

Dvīņi
Kad skumjas ir pārņēmušas Dvīņus, tie kļūst klusi, domīgi un šķiet, ka savās domās tie kaut kur tālu prom. Dvīņiem šos savus skumju brīžus ir grūti pieņem un tādēļ tie cenšas pēc iespējas ātrāk no šīm skumjām atbrīvoties.

Vēži
Vēži skumstot kļūst pārlieku emocionāli. Kad tie skumst, tiem ļoti vajag citu cilvēku sabiedrību. Šādos brīžos tie var sākt raudāt pat pilnīgu nieku dēļ.

Lauvas
Kad Lauvas ir noskumušas, tās visiem grib parādīt, cik tām ir slikti. Pat nelieli satricinājumi tās var novest pie nervu sabrukuma. Šādos brīžos Lauvas ir uzvilkušās un labāk tās lieki netraucēt.

Jaunavas
Kad skumst Jaunavu zīmei piederīgie, tie lidinās mākoņos un kļūst bezatbildīgi. Šādos brīžos ar tām nav viegli par kaut ko vienoties un labāk ir pagaidīt, kad skumjas būs Jaunavu pametušas un iestājušies labāki laiki.

Svari
Svari skumju brīžos jūtas nestabili un ievainojami. Tie zaudē jebkādu vēlmi sazināties ar citiem cilvēkiem. Citiem gan tie savas jūtas neizrāda, un tie ir tikpat smaidīgi un mierīgi kā vienmēr.

Skorpioni
Skumstot Skorpioni cenšas no visiem izolēties, turklāt šajā laikā tā garastāvoklis mainās ar fantastisku ātrumu. Šādos brīžos to galvās mēdz rasties diezgan baisas domas, kas biedē pat pašus Skorpionus.

Strēlnieki
Skumju brīžos Strēlnieki vēlas vienkārši pazust no šīs pasaules. Tie iegremdējas sevī, kļūst nopietni un mazāk iecietīgi.

Mežāži
Ļaujoties skumjām, Mežāzis iedziļinās sevī un savās domās, tam neko negribas un to pārņem sajūta, ka nekad vairs nekļūs labāk. Tomēr Mežāzis turas pie viedokļa, ka slīcēju izglābšanās ir pašu slīcēju rokās un šis uzskats to ir izglābis jau ne reizi vien.

Ūdensvīri
Skumstot Ūdensvīri iedziļinās sevī, un tie nevēlas nevienu redzēt. Tomēr līdzīgi kā Svari, arī Ūdensvīri savas skumjas cenšas neizrādīt. Reti kurš spēs pamanīt, ka ar Ūdensvīru kaut kas nav kārtībā.

Zivis
Zivis skumstot, pilnībā iedziļinās savās domās un atceras visu slikto, kas ar tām dzīves laikā kādreiz ir noticis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu