«Jā… un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi»: Rēzija un Ainārs viens bez otra jūk prātā...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise un režisore Rēzija Kalniņa ar savu vīru Aināru Rubiķi ir precējušies jau divus gadus. Savukārt kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis ar mākslinieci Ievu Rubeni ir precējušies vien divus mēnešus. Abi pāri ir ļoti saskanīgi un atzīst, ka atraduši savu ideālo otro pusīti.

Televīzija «STV Pirmā!» raidījumu ciklā «Jā… un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi» apkopojusi abu pāru romantiskos satikšanās un kāzu dienas stāstus.

Ievai un Mārtiņam 80 gadi kopdzīves šķiet par maz

Ieva ir ļoti pateicīga debesīm, jo satikusi savu cilvēku, ko tik ilgi gaidīja. Viņa atzīst, ka pat 80 gadi kopdzīves būtu par maz. Savukārt Mārtiņam bija vajadzīga tikai viena diena, lai saprastu, ka Ieva ir viņa īstā, – drīz pēc tam viņš savā dzimšanas dienā bildināja tagadējo sievu. Mārtiņš atzīst, ka mīļāku dāvanu kā Ievas jāvārdu viņš nevarot iedomāties.

Kopš tās dienas abi ir viens vesels, un Mārtiņš priecājas, ka tieši Ieva dara viņu par labāku cilvēku.

Rēzijas esība sēž pieturā un gaida Aināru

Aināram bieži nākas doties darba braucienos, un viņš atzīst, ka tajos brīžos katrs savā galā jūkot prātā. Savukārt Rēzija norāda – kad Ainārs ir prom, viņas esība sēž pieturā un gaida, kad viņš atgriezīsies.

Rēzija pirmo reizi ieraudzīja Aināru diriģējam, un viņas iekšienē notika zemestrīce. Pēc neilga laika

Ainārs apsveica Rēziju pirmizrādē un solīja mājās dāvanu. Viņa uzreiz zinājusi, ka tas būs saderināšanās gredzens,

un bija gatava teikt savu jāvārdu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu