Melderis: sievietēm patīk sliktie zēni, jo tieši viņi ir alfa tēviņi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar 360TV «Viņas ceturtdienās» plkst. 22.00 pie skatītājiem atgriezīsies iepriekšējās sezonas skatītākais raidījums «100 personības līdz Latvijas simtgadei». Tā būs iespēja iepazīt daudzas Latvijas lielākās personības, kuras viesosies studijā pie šarmantās Grētas Gorjučko uz atklātām sarunām. Jau šovakar skatītāji varēs uzzināt daudz ko jaunu par Valdi Melderi. «Egoistes» lasītājām ir ekskluzīva iespēja ielūkoties intervijā vēl pirms raidījuma!

Valdi Melderi fascinē sievietes. Viņas vēlas dzīvot kopā ar labajiem zēniem, taču iekšēji visām velk uz sliktajiem puišiem.

Valdis uzskata, ka tieši sliktie zēni ne tikai filmās, bet arī dzīvē ir alfa tēviņi.

Sievietes intuitīvi jūt, ka tiem ir labākais genofonds un tieši sliktie puiši sarežģītos apstākļos spēs labāk izdzīvot un parūpēties par ģimeni. Alfa tēviņiem patīk nestandarta risinājumi,

viņi nekad neapjuks grūtā brīdī un konstruktīvi tieksies uz problēmsituācijas atrisināšanu.

Grētas prāt, Valdis ir labais puika, kurš visu laiku cenšas kļūt par alfa tēviņu. Viņš pats gan norāda, ka ir pārvērtēts, un lūdz sevi noņemt no pjedestāla. Ja kāds domā par viņu kā par gādīgu tēvu un mīlošu vīru, Valdis aicina parunāt ar viņa kaimiņiem… Viņi noteikti varēšot pastāstīt, kas notiek brīdī, kad Valdis liek gulēt bērnus.

Izrādās, ģimenē, ja Valdis kaut ko ir pateicis, tā arī jādara – citādi viņš var iziet no rāmjiem.

Viņa vīrišķība, šarms un enerģija piesaista cilvēkus, taču Valdis pats uzskata, ka ir īgņa un egoists. Tik atklātu Valdi Melderi jūs nebūsiet redzējuši nevienā intervijā. Nepalaidiet to garām šovakar 360TV plkst. 22.00!

Intervijā uzzināsiet, ka Valdis bērnībā nodarbojies ar smaiļošanu, dziedājis vokāli instrumentālajā ansamblī un bijis meiteņu mīlulis. Viņš ir arī mīlošs tētis, kurš savām jaunākajām meitām dzied šūpuļdziesmas, kas, izrādās, ir viņa mīļākais mūzikas žanrs. Valdis pats atzīst, ka ir nepacietīgs un eksplozīvs, gluži kā viņa tēvs. Bērnībā viņš vēlējies kļūt par akvalangistu – cilvēku, kurš nonāk tādās vietās, kur citi netiek. Taču pēc skolas Valdis devies studēt psiholoģiju, jo vēlējies iepazīt sevi.

Intervijā viņš atklās, ka tūkstošiem reižu pārvarējis lampu drudzi un kā kļuvis par vienu no pieprasītākajiem pasākumu vadītājiem Latvijā.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu