Jānis Ozols: viņai nemanot, mērķtiecīgi ievācos savas sievas dzīvoklī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» viesosies diriģents Jānis Ozols, kurš ir arī TV personība un gardēdis. Viņš ir divu bērnu tēvs, kurš rīko koru konkursu un pagaidām aizņemtības dēļ atmetis ar roku savam gatavošanas blogam. Darbā viņš diriģējot tik daudz, ka ģimeni vada kā kuģi kopā ar sievu Martu.

Raidījumā viņš stāstīs, ka Martu noskatījis, kad prakses laikā mācīja topošo sievu diriģēt. Pēc pāris gadiem kopā ar Lauru Jēkabsoni, kura ir Martas labākā draudzene, Jānis pieteicās aizbraukt ciemos un vēl pēc pāris viesošanās reizēm palicis dzīvot pie topošās sievas. Viņš mērķtiecīgi izvēlējās Martu un uzskata, ka tā bija ļoti pareiza taktika. Vēl raidījumā viņš atzīs, ka Martu bildinājis ļoti neromantiski - abi apsprieduši nākotnes plānus un likumsakarīgi nonākuši līdz precībām.

Taču Jānis jau ilgāku laiku par kāzām bija domājis un mēnesi pirms bildinājuma nopircis Japānā Martai saderināšanās gredzenu.

Lai arī bildinājums nav pārāk romantisks, gredzena stāsts ir ļoti aizkustinošs – tas esot nejauši pazudis vecās Ģertrūdes baznīcas grīdas šķirbā.

Šajā baznīcā Jānis ar Martu esot precējušies, un gredzena jaunā mājvieta esot vēl viens apliecinājums viņu laulības noturībai.

Jānis atzīst, ka nevar dzīvot bez savas ģimenes un Latvijas. Laikā, kad gadu mācījies Zviedrijā, katru nedēļas nogali lidojis uz Rīgu, lai arī tas bija ļoti dārgs prieks. Viņš atzīst, ka neiederas ārzemēs uz ilgu laiku. Tradīcijas un citāda domāšana atbaida Jāni. Viņš vēlas sākt diriģēt ārzemniekus un mēģināt uzsēdināt viņus uz sava viļņa. Šajā laikā viņš novērtējis, ka latvieši ir ļoti labestīgi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu