Dāvids līdz 40 gadu vecumam nav spējis pateikt «es tevi mīlu!»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Par skandalozu personību dēvētais modes mākslinieks Dāvids jeb Romāns Andrejevs rītvakar viesosies 360TV un Grētai Gorjučko atzīsies vairākos grēkos. Egoistes lasītājām vēl pirms raidījuma ir iespēja uzzināt dažus no tiem.

Neskatoties uz savu atvērtību, atklātību un tiešumu, Dāvids atzīst, ka līdz pat 40 gadu vecumam nav spējis sievietēm atzīties mīlestībā. Pirmajai sievai viņš šo frāzi tā arī nekad neesot pateicis. Savukārt otrajai sievai Antrai, mākslinieks viņu mīļi dēvē par Mincesi, šos vārdus viņš spējot veltīt patiesi.

Interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Dāvids norādīs, ka viņa interese par modi sākusies, pateicoties mammas dāvinātajiem čehu zābakiem. Viņš modes mākslinieka karjeru sāka ļoti vēlu un strauji kļuva par pazīstamāko modes mākslinieku Latvijā, kurš mūsu valsts vārdu nes arī pāri robežām. Sākumā viņam bija ļoti bail no izgāšanās, tādēļ karjeru sāka, izmantojot kristīto vārdu Dāvids, kas ir viņa pseidonīms arī šobrīd.

Dāvids savā dzīvē ir darījis daudzas lietas, pats sevi uzskata par nedaudz jukušu, bet kolēģi apbrīno viņa degsmi, harismu un spēju realizēt savas trakās idejas. Viņš nekautrējas klientiem pateikt, ja nesaskata tālākas sadarbības iespējas, taču ar tiem, ar kuriem izdodas sastrādāties, – labs rezultāts ir garantēts.

Iepazīsti modes mākslinieku Dāvidu vēl neredzētā gaismā 29. septembrī plkst. 22.00 360TV interviju ciklā «100 intervijas līdz Latvijas simtgadei»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu