Advokāts Gobzems – Latvijā ir vairāk nekā 30 tūkstoši vāju un bezatbildīgu vīriešu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Advokāts Aldis Gobzems ir pārliecināts, ka vīriešu bezatbildība Latvijā ir valstiska problēma, diemžēl tā atstāj savu nospiedumu ne vien uz pāru attiecībām, bet arī bērnu audzināšanu. Statistika ir skarba, valstī ir 33 tūkstoši alimentu nemaksātāju un lielākā daļa no tiem, protams, ir vīrieši.

Šovakar advokāts viesosies «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot», kur norādīs, ka valsts ir nepietiekami stingra pret alimentu nemaksātājiem – nerūpēties par saviem bērniem mūsu valstī ir pārāk vienkārši. Kā risinājumu viņš piedāvā sabiedriskos darbus, tādējādi bezatbildīgie vīrieši varētu atlīdzināt valstij un nodokļu maksātājiem par savu bērnu uzturēšanu.

Raidījumā Gobzems stāstīs arī par laulības šķiršanas iemesliem un sarežģījumiem, kā arī norādīs, ka vīriešiem ir jābūt stipriem un jāspēj uzņemties atbildība par savu rīcību. It īpaši, ja ir radīts bērns – tā ir atbildība uz vismaz 18 gadiem. Pats savu sievu bildināja pēc pāris randiņiem un bērna ienākšanu ģimenē uzskata par lielu svētību. Viņaprāt, uzreiz varot redzēt – būs vai nebūs un galvenais attiecībās uztvert otru cilvēku kā partneri – kopā risināt problēmas un izbaudīt dzīves skaistos brīžus.

Visu raidījumu skaties šovakar plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!». Raidījumā viesosies arī aktrise Zane Vaļicka, mūziķis Ralfs Eilands, kā arī žurnāliste Una Ulme. Tāpat Daina Jāņkalne viesosies «Sirds siltuma darbnīcā», kur tiek radītas drēbītes bērniņiem, kuri piedzimuši pirms laika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu