Top 5: tu būtu gribējusi, lai viņiem patiktu sievietes....

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tik talantīgs, seksīgs, apburošs... bet līdzās vīrietim. Sievietes, ar nopūtu apkopojām piecus šarmantākos vīriešus - gejus. Bet par labākajām draudzenēm gan mēs varam kļūt!

 
Foto: Sputnik/LETA

Aktieris Mets Bomers

Pirms četriem gadiem ASV seriāla «White Collar» aktieris Mets Bomers (39) izvēlējies publiski paziņot, ka ir gejs, kad kāpa uz skatuves pēc balvas «Steve Chase Humanitarian Awards» ceremonijā. Tas bija drosmīgi, bet slēpšanās vairs nenotika. Viņš jau ilgus gadus ir kopā ar publicistu Saimonu Holsamu, un abi ģimenē audzina trīs bērnus. Laimīgi!

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Zakarijs Kvinto

Lai gan Zakariju (39) vairāk TV skatītāji pazīst pēc episkās Gabriela lomas seriālā «Heros», tieši mīlas lomu ar sievieti nācās spēlēt jaunākajā TV drāmā «The Slap». 2011. gadā Zakarijs sabiedrībai pavēstīja savu orientāciju. Šobrīd viņš ir kopā ar modeli, aktieri Mailu Makmilanu. Šo smukulīšu pāri grūti nepamanīt un... neapskaust.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/LETA

Mūziķis Rikijs Mārtins

2010. gadā dziedātājs Rikijs Mārtins atklāti paziņoja, ka ir gejs. Mākslinieks vairs gan nav tik kategorisks un paziņojis, ka viņu piesaista gan vīrieši, gan sievietes. Intervijā izdevumam «Fama» Mārtins atzinis, ka ir pret dažādām klišejām, par kurām cilvēki runā, ja apspriež orientācijas. Ikvienam no mums piemīt seksuālas un emocionālas vēlmes. Mākslinieks ir pārliecināts, ka viņam patīk gan vīrieši, gan sievietes, un vairs nevēlas, lai vārds gejs tiek lietots, runājot par viņa seksualitāti. Tā, lūk, tā ka cerības ir!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: instagram.com/themarcjacobs

Modes dizainers Marks Džeikobs

Simpātiskais amerikāņu modes dizainers Marks Džeikobs (53) vēl aizvien valdzina sievišķo dzimumu visā pasaulē. Diemžēl... viņam patīk tikai un vienīgi kungi, kaut modi sievietēm viņš rada īpaši juteklisku un izsmalcinātu!

Foto: instagram.com/themarcjacobs

 
Foto: Reuters/Scanpix

Komēdiju aktieris Nīls Patriks Heriss

Pirms pieciem gadiem slavenā amerikāņu TV seriāla «How I Met Your Mother» aktieris Nīls Patriks Heriss kopā ar savu ilggadējo partneri aktieri un šefpavāru Deividu Burtku kļuva par vecākiem dvīņiem. Pāris ir kopā jau kopš 2004. gada.

Foto: AP/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu