Briedis par attiecībām. Ringā kā dzelzs vīrs - mājās gandrīz visu nosaka sieva

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Latvijas labākais boksa profesionālis, simpātiskais Mairis Briedis boksa ringā spējis pierādīt savu drosmi jau 21 reizi. Viņu nebaida ne sīva cīņa, ne neparedzams pretinieks. Tomēr ikdienā un sadzīvē ir pavisam citādi - saviem četriem dēliem un mīļotajai sieviņai viņš nespēj atteikt gandrīz neko un labprāt pakļaujas. Vai Mairis ir zem sievas tupeles, vai tā ir tikai vēlme ikdienā būt atšķirīgam no drosmīga boksera ringā, spriediet paši!

Ikdienā Mairim ir darbs un treniņi, līdz ar to mājās sanāk būt vēlu vakarā, kad visa ģimene jau dodas pie miera. Intervijā izdevumā «Kas Jauns» uz jautājumu, vai sieva nedusmojas par tik aizņemtu režīmu, Mairis atbild: «Kad sāku profesionālo karjeru, bija ļoti grūti, bērni bija pavisam mazi, sieva niknojās, ka viņai vienai viss jādara mājās. Bet tagad, kad bērni paaugušies, viss ir kārtībā..»

Intervijā Mairis atzīst, ka savs ģimeniskais statuss vairs neļauj tā trakot kā senāk. Pat ar savu iemīļotāko hobiju nācies piebremzēt:

«Bija man motocikls, bet tagad vairs nav. Sieva lika pārdot, bet jau pasen.»

Vai sieva izrāda arī greizsirdību pret Maira fanēm? «Nu ir bijušas pāris reizes, kad esmu dabūjis pa mizu, kad fotografējoties esmu kādu dāmu pārāk cieši apskāvis. Tomēr sievai nav pamata uztraukties, visi zina, ka esmu precēts.

Sieva sociālajos tīklos manā profilā ierakstīja, ka esmu precējies. Tagad vairs meitenes mani uz randiņiem neaicina,»

atzīst Mairis Briedis.

Foto: privātais arhīvs

Kad runa aiziet līdz Maira ģērbšanās stilam, bokseris atzīst, ka nekad pats nav izvēlējies sev apģērbu: «Līdz brīdim, kad satiku sievu, mani ģērba mamma. (..) tagad mani ģērbj sieva. Es uzticos, man patīk viņas gaume.»

Pilnu interviju lasi šīs nedēļas izdevumā «Kas Jauns».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu