Ko par dāmām domā Gints Grāvelis, Māris Gailis un Jānis Āmanis?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ko vīrieši domā par sievietēm? Ko viņi vēlas no dzīves un kā gūst spēku? Tie ir jautājumi, kurus ne reizi vien sev uzdevušas lielākā daļa sieviešu. Pirmā, īstā un vienīgā televīzija sievietēm «STV Pirmā!» savas dzimšanas dienas video sērijas «Mirklis sev. Svinot dzīvi!» noslēgumā tos uzdeva arī sabiedrībā zināmiem un mīlētiem vīriešiem – aktieriem Gintam Grāvelim un Jānim Āmanim, kā arī ekspremjeram un uzņēmējam Mārim Gailim. Izrādās, vīriešiem ir svarīgi pabūt vienatnē – doties makšķerēt, lasīt grāmatas vai vismaz pusstundu dienā nedarīt pilnīgi neko. Taču domas par sievietēm viņus neatstāj ne uz mirkli, jo, kā atzīst Jānis Āmanis, «pat zivis vislabāk ķeras, runājot par sievietēm!»

Kā atpūšas un spēku gūst Gints Grāvelis, Māris Gailis un Jānis Āmanis?

Aktieris Gints Grāvelis no saspringtās ikdienas atpūšas makšķerējot. Būšana pie dabas viņam palīdz nozagt laiku sev un nedomāt, vai automašīna stāvvietā novietota pareizi un vai visi rēķini samaksāti. Savukārt Māris Gailis mīl lasīt grāmatas un dara to ik dienu. Viņš iecienījis dažādu literatūru, tāpēc grāmatu kaudze pie viņa gultas kļūst arvien lielāka, jo interesantas grāmatas tiek izdotas krietni vairāk, nekā Māris iespēj izlasīt. Turpretim aktieris Jānis Āmanis ir pārliecināts, ka katram cilvēkam vismaz reizi dienā pusstundu jāļauj pabūt vienatnē. To respektē arī Jāņa sieva, kura pēc vīra ierašanās mājās ļauj viņam paklusēt, pārdomāt darba dunu un «pa īstam atnākt mājās», un tikai pēc kāda brīža abi sāk pārrunāt ikdienas notikumus.

Ko viņi novēl sievietēm?

Šarmantie kungi ir pārliecināti, ka arī sievietēm jāļauj atpūsties un atvilkt elpu bez vīru klātbūtnes. Turklāt Māris Gailis savai dzīvesbiedrei devis iespēju veselus divus gadus palikt vienai, kad pats devās ar jahtu ceļojumā apkārt pasaulei. «Tas esot bijis labākais laiks viņas mūžā,» smejoties saka uzņēmējs. Gints Grāvelis piebilst, ka jāļauj sievietei darīt to, kas viņai patīk, un vīrietim nav jādodas līdzi pie manikīra, friziera vai «šopingā». «Kad visu dienu katrs būsiet darījuši ko savu, līdz vakaram jau paspēsiet sailgoties viens pēc otra,» pārliecināts ir aktieris. Novērtējot iespēju būt pašam un laimi meklēt sīkās ikdienas lietās, ekspremjers Māris Gailis Latvijas sievietes aicina rast balansu dzīvē – sameklēt un darīt to, kas piestāv, sagādā prieku un sniedz gandarījumu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu