Kaspars Znotiņš: Naglas iedzīt vai iztaisnot varu, bet tālāk jau ir problēmas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktiera profesija jau izsenis tiek uzskatīta par vienu no bohēmiskākajām nodarbēm, kur tik sarežģītais un grūtais skatuves darbs mijas ar vētrainu izklaidi pēc izrādēm. Kā tas ir - būt par aktieri un vai tiešām teiciens «dzīvot ar aktieri ir tas pats, kas iešaut sev galvā» atbilst patiesībai, uzzināsiet jau šo ceturtdien plkst. 22:00 interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei». Lielākajā personību kanāla Latvijā 360TV raidījumā viesosies viens no īpašākajiem un skatītāju mīlētākajiem aktieriem – Kaspars Znotiņš.

Sarunas laikā ar Grētu Gorjučko aktieris atklās, ka viņa darba gaitu sākums Jaunajā Rīgas teātrī nemaz nav bijis «rozēm kaisīts», bet uz skatuves viņam patīkot sajūta - «būt kā uz naža asmens».

Kaspars atklās, ka atteicies no kino lomas, jo pret to iebilduši viņa bērni, un mazliet pavērs sevis rūpīgi sargātās privātās dzīves «melno kasti».

Kaspara Znotiņa draugi viņu raksturo kā krietnu un kārtīgu cilvēku, taču, kā atzīst pats aktieris, – krietns un kārtīgs nenozīmē, ka ar viņu ir viegli dzīvot. Jautāts, vai teātris neatņem vīrišķību arī privātajā dzīvē,

viņš atzīs, ka mačo vīriešu tips viņš neesot, drīzāk pietuvojoties vidējai dzimtei.

Lai arī Znotiņš aktīvi iesaistoties mājas darbos, viņa praktiskā palīdzība balansējot uz primitīvas sākuma robežas. «Naglas iedzīt, izraut, iztaisnot varu, bet tālāk jau būtu problēmas,» atklāj Kaspars Znotiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu