Greizsirdības horoskops. Kura zīme ir visgreizsirdīgākā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ikviens no mums kādreiz ir izjutis greizsirdību un arī jūtas, kas pavada greizsirdību, – pazemojumu, naidu un sāpes. Tas nekad nav patīkami, un neviens to nevēlas piedzīvot atkārtoti. Uzzini, kuras ir visgreizsirdīgākās un horoskopa zīmes un kurām greizsirdība piemīt vismazāk.

Auni
Ārēji Auni vienmēr cenšas atstāt par sevi pārliecināta cilvēka iespaidu, tomēr dziļi sevī tie bieži vien nav nemaz tik droši par savām pozīcijām. Pievienojiet tam iedzimtas alkas pēc liela mēroga drāmām, un jūs iegūsiet vienu no visgreizsirdīgākajām horoskopa zīmēm. Auni spēj uzliesmot pat no vismazākās dzirksteles – pat neievērojams sīkums var izraisīt greizsirdības scēnu, kas pāraugs lielā skandālā, kuru paši Auni vēlāk nožēlos. Aunu greizsirdība spēj aiziet pat tik tālu, ka tie ir gatavi atriebties ar krāpšanu pat tad, ja to partneris ir izrādījies nevainīgs. Ja tev ir attiecības ar Aunu, vienmēr centies būt gatavs to emocionālajiem amerikāņu kalniņiem. Ja tu pats esi Auns, tad centies pieņemt lēmumus tikai ar vēsu prātu, bet, ja tevi par kaut ko sāk mākt šaubas, tad labāk nesteidzies sākt kalt atriebības plānus, bet ej un izrunā visu ar savu otru pusīti.

Vērši
Vērši ir ļoti racionāli, un tie vienmēr stingri stāv uz zemes, un tieši tāpēc Vērši nav īpaši greizsirdīgi. Vērši savu partneri izvēlas ļoti rūpīgi, pavada ar to kopā daudz laika un cenšas piepildīt visas tā vēlēšanās. Vēršos ir ļoti attīstīta kopdzīves sajūta, un tie vienmēr tic labākai nākotnei. Ja Vērsis tomēr sajūt kaut ko nelāgu, tad visticamāk tam ir kaut kāds pamats. Spītīgie Vērši nemīl savas emocijas demonstrēt publikai, un tādēļ, ja to aizdomas apstiprināsies, tas pārtrauks attiecības klusi un mierīgi, bez trauku dauzīšanas un durvju ciršanas.

Dvīņi
Bieži vien Dvīņi jau pašā attiecību sākumā partnerim atzīstas, ka tie ir ļoti greizsirdīgi. Dvīņi ir pārliecināti, ka palikt uzticīgam vienam cilvēkam nav viegls uzdevums, un tādēļ tie, pirmkārt, kļūst ļoti aizdomīgi un, otrkārt, neizslēdz iespēju, ka paši varētu piekrāpt (galvenokārt savas baudas dēļ). Attiecībās Dvīņiem ir ļoti svarīgi redzēt perspektīvu, un, ja Dvīņi to tiešām redz, tie vienmēr un visur būs kopā ar savu otro pusīti. Dvīņu dabisko sabiedriskumu un atvērtību ir viegli noturēt par flirtu, un tāpēc Dvīņu partnerim var nākties arī nedaudz pasvīst. Ja Dvīnis tiešām atklās sava partnera neuzticību, tas noteikti vēlēsies atriebties, turklāt darīs to ar vēsu prātu, bet tas šo atriebību padarīs tikai bīstamāku.

Vēži
Vēži kļūst greizsirdīgi salīdzinoši reti. Esot kopā ar Vēzi, tu drīzāk izjutīsi nomācošu pieķeršanos nekā greizsirdību. Kad Vēži kādu izvēlas, tie pilnībā ļaujas mīlestībai, un tieši to pašu tie gaida arī no savas otras pusītes. Vēži dara visu, lai to attiecības būtu laimīgas un ilgas. Ja Vēzis kādreiz arī kļūst greizsirdīgs, tad tas šo sajūtu tur dziļi sevī. Nu vismaz tik ilgi, kamēr tas nepārvērtīsies par atklātu aizvainojumu. Turklāt, paužot pārmetumus, Vēži var kļūt diezgan agresīvi. Ja tu reiz Vēzi nodosi, tad tas tev to, visticamāk, vairs nekad nepiedos.

Lauvas
Lauvām vajag uzmanību, turklāt daudz uzmanības. Ja esi Lauvas partneris, tev pastāvīgi par to ir jādomā, publiski viņš jāapbrīno, jāsaka komplimenti un visādi citādi jādemonstrē sava mīlestība. Neskatoties uz to, Lauvas nav īpaši greizsirdīgi, priekš šīs pazemojošās sajūtas tie ir pārāk pašpārliecināti un neatkarīgi. Tomēr vienlaicīgi Lauvas ir visai īpašnieciski un, ja kāds izdomās nolaupīt kādu to dārgumu, Lauva var kļūt ļoti nežēlīgs. Šādā greizsirdības lēkmē Lauvas var kļūt mežonīgi nikni. Tie sevi nekontrolēs, jo gluži vienkārši neuzskatīs, ka tiem vajadzētu savaldīties.

Jaunavas
Neskatoties uz to, ka līdzsvarotās un mierīgās Jaunavas ir ieradušas kontrolēt savas emocijas, tās tomēr vienlaikus spēj būt arī ļoti greizsirdīgas. Ja vēlies uzzināt, ko Jaunava patiesībā domā, ieskaties tās acīs, un tu ieraudzīsi, ko tā jūt. Jaunavas mēdz «uzkrāt» sīkas vilšanās, kas akumulējas un rezultātā var novest pat pie šķietami stabilu attiecību izjukšanas. Jaunavām ir ļoti svarīgi sajust kopēju nākotni un dalīt kopējas intereses, tomēr vienlaicīgi tām arī patīk, ja katrai pusei ir sava dzīve. Ja Jaunavas nojauš ko nelāgu, tās to neizrādīs tik ilgi, kamēr tās nebūs izpētījušas situāciju un guvušas savu aizdomu apstiprinājumu. Ja Jaunavu kaut vienreiz apmāna, tā nekad vairs pilnībā šīm cilvēkam neuzticēsies.

Svari
Svari vēlas divas lietas: 1) lai tos mīl; 2) izvairīties no konfliktiem. Bieži šīs horoskopa zīmes pārstāvji cieš no tā, ka tie nespēj sajusties drošībā, un šī iekšējā nedrošība var novest pie spēcīgas greizsirdības. Svari centīsies darīt visu, lai tikai izvairītos no konflikta, bet tas radīs iespaidu, ka tie vienkārši īgņojas. Šādā situācijā vienīgais veids, kā uzzināt, ko Svari patiesībā domā, ir tiem pašiem visu tieši pajautāt. Par laimi, Svari ir arī viena no vissaprotošākajām zīmēm, un tas ļauj izvairīties no daudziem nepatīkamiem momentiem. Tādēļ, pat ja Svaru partneris tiešām ir nogrēkojies, tam, visticamāk, tiks dota iespēja laboties.

Skorpioni
Vēl viens pretendents uz visgreizsirdīgākās horoskopa zīmes statusu. Skorpiona dzīvē mēdz būt periodi, kad nav ne dienas bez kāda greizsirdības dzēliena. Bieži Skorpioni ir arī ļoti greizsirdīgi uz sava partnera pagātni. Skorpioni ir arī ļoti privātīpašnieciski, bet tas attiecībās var radīt gandrīz neizturamu spriedzi. Šīs zīmes pārstāvji bieži vēlas kontrolēt katru sava partneri soli, turklāt gan atklāti, gan slēpti. Ja Skorpiona aizdomas izrādās patiesas, tas dzeļ ļoti sāpīgi.

Strēlnieki
Strēlnieki parasti reti mēdz būt greizsirdīgi un, pat ja Strēlnieks kļūst greizsirdīgs, tas nekad tajā neatzīsies. Tas var kļūt par ievērojamu problēmu: tie paši sevi var tik spēcīgi uzvilkt, ka var pat izšķirties. Arī tad, ja to partneris ir pilnīgi nevainīgs. Ja esi Strēlnieka partneris un nevēlies liekas problēmas, tad šādā situācijā būs labāk apsēsties un visu ar Strēlnieku izrunāt. Citādi Strēlnieks burtiski uzsprāgs no savas iekšējās greizsirdības. Vienlaicīgi attiecībās bez saistībām Strēlnieks savam partnerim dod gandrīz neierobežotu brīvību un tieši to pašu gaida arī no partnera.

Mežāži
Mežāža dzīvē greizsirdība ir pastāvīga parādība, kaut tam to ir grūti atzīt pat pašam sev, nemaz nerunājot par citiem cilvēkiem. Mežāži ir diezgan skopi savu jūtu izrādīšanā, un tā partnerim nākas pašam minēt, ko patiesībā Mežāzis jūt un domā. Labā ziņa ir tāda, ka Mežāža greizsirdības lēkmes parasti nevelkas ilgi. Pēc savas dabas esot uzvarētāji, tie ļoti baidās zaudēt un uzzināt, ka to mīļotais cilvēks ir izvēlējies citu. Ja krāpis ir Mežāzis, tad to partneris par to, visticamāk, tā arī nekad neuzzinās.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ir ļoti neparedzama zīme, un tādēļ ir ļoti grūti uzminēt to patiesās emocijas. Kaut arī ārēji tie ir ļoti draudzīgi un atvērti, tie bieži slēpj galveno. Ūdensvīra partnerim nevajadzētu censties izraisīt tā greizsirdību, jo Ūdensvīru ir viegli zaudēt pat nevainīga flirta dēļ. Ūdensvīru ne tik ļoti uztrauc fiziskā nodevība kā psiholoģiskais faktors. Ūdensvīra greizsirdību var raisīt arī, ja tas redz, ka to partneri ar citu cilvēku vieno skaistas un draudzīgas attiecības. Ūdensvīra gadījumā platoniska tuvība var izsaukt lielāku greizsirdību nekā fizisks kontakts.

Zivis
Viena no vismazāk greizsirdīgajām horoskopa zīmēm. Tieksme pēc harmonijas un patiesa spēja iedziļināties otra cilvēka stāvoklī atstāj iespaidu arī uz šo attiecību sfēru. Zivis ir tik jūtīgas, ka parasti viegli «lasa» citu cilvēku emocijas. No sava partnera tās prasa neierobežotu uzticību, padevību un uzmanību, tādēļ, ja esi nolūkojis kādu Zivi, pārliecinies vai esi spējīgs to dot. Vienlaicīgi, ja Zivis uzzina par sava partnera grēkiem un redz patiesu nožēlu par izdarīto, tās spēj arī piedot. Tiesa gan, tam vajadzēs laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu