Ozols: Lai kļūtu par vadītāju, sievietei jābūt ar «oliņām»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «STV Pirmā!»

Rīt plkst. 21:00 pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!» tik iecienītajā pašmāju šovā «Starp mums runājot» tiks diskutēts par to, vai dzimumu lomu dalījums vērojams arī profesiju jomā - vai ir amati, kuri pa spēkam tikai sievietēm? Vai gluži otrādi – daiļā dzimuma pārstāvēm absolūti nav piemēroti? Sarunā piedalīsies arī Ģirts Rozentāls jeb Ozols, kurš atklās, ka savai sievietei nekad nenovēlētu strādāt vienveidīgu un fiziski smagu darbu, piemēram, kādā rūpnīcā.

Tāpat Ozols ir pārliecināts, ka sievietei vadītājai jābūt dāmai ar «oliņām», jo lielākoties varas un naudas pasaulē valdot vīrieši. Lai arī grāmatvedes, kas nenoliedzami ir ļoti atbildīgs darbs, visbiežāk ir tieši sievietes, tomēr prezidenta, un politiķu amatos pārsvarā dominē vīrieši. Vaicāts, vai viņš klausītu priekšnieci – sievieti, Ozols atbild, ka viss esot atkarīgs no tā, kā vadītāja sevi nostāda, cik viņa ir profesionāla un vai viņai ir «oliņas» jeb «krampis».

Visu raidījumu «Starp mums runājot» skaties jau rīt plkst. 21.00 «STV Pirmā!». Tajā līdzās Ozolam pie sarunu galda sēdīsies arī Ghetto Games dibinātājs Raimonds Elbakjans, Linda Dinsberga jeb Anmary, kā arī aktrise Vita Balčunaite.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu