Jāņkalne: «Nekad nevajag atzīties!»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Mums katram dzīvē ir kāda īpaša sieviete, kura spēj iedvesmot, liek pasmaidīt un mudina neapstāties pie pirmajām neveiksmēm. Kāda, kura ir blakus gan lielās uzvarās, gan dzīves grūtākajos mirkļos. Sagaidot Valsts svētkus, pirmās, īstās un vienīgās televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» personība Daiņa Jāņkalne aizsākusi akciju sociālajos tīklos, aicinot arī citus pateikt paldies sievietei, kura ir blakus un iedvesmo, – mammai, māsai, vecmāmiņai, skolotājai, kolēģei vai draudzenei!

Daina Jāņkalne lepojas ar vīra vecomāti, kura bijusi advokāte un nodzīvojusi ļoti garu mūžu, un kuras viedās dzīves pamācības palikušas atmiņā vēl ilgi: «Atceros, ka īsi pirms nāves viņa sēdēja, turot cigareti garā iemutī un teica: «Nekad nevajag atzīties!»»

Dāmas mudina ikvienu sekot savam piemēram un iesaistīties akcijā – pasakot paldies kolēģei, kura ar savu smaidu spēj uzlabot omu visam kolektīvam, vecmāmiņai, kura ada vissiltākās zeķes, vai kādai citai burvīgai sievietei, bez kuras dzīve nebūtu iedomājama! Sociālajos tīklos Facebook vai Instagram augšupielādē foto, kurā redzama sieviete, ar kuru lepojies, pievieno tēmturi #STVsieviete un īsu stāstu – kāpēc tieši šī dāma ir vislabākā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu