Andris Ērglis: man nav mīļākās...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sarunu šovā «Starp mums runājot», kas jau otrdien plkst. 21:00 būs skatāms pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», tiks runāts par strīdiem un savstarpējiem «kašķiem». Tajā kopā ar modes mākslinieci Asnāti Smelteri, Latvijas izpildītāju un producentu apvienības izpilddirektori Lienu Grīnu un psihoterapeitu Māri Belti piedalīsies arī mūziķis un sieviešu mīlulis Andris Ērglis.

Mūziķis neslēps, ka brīdī, kad Latvijā kļuvis mazliet pazīstamāks, jutis savas sievas nemieru un pat nelielu greizsirdību. Taču, lai mazinātu satraukumu, Andris atklāti atzīs, ka viņam neesot mīļāko, tikai ļoti daudzas fanes, kuras apbrīno mākslinieka talantu. «Nevaru noliegt, ka man ļoti daudz sieviešu ir dāvinājušas dažādas dāvanas. Un tas ir skaisti.

Sākot ar smiltsērkšķu sulu, līdz pat Liepājas karoga krāsās adītai jakai ar ģerboni

uz tās,» sarunu šovā atklās Andris Ērglis. Mūziķis to saņēmis savā 30 gadu jubilejas koncertā Liepājas Olimpiskajā centrā, bet citi, redzot šādu dāvanu, domājuši, ka to pasniedz Liepājas pilsētas vadība.

Taujāts, vai no sievas nesaņem pārmetumus par šādām fanu dāvanām vai pat aizliegumus tās nest mājās, Andris atzīs, ka viņa sieva ir ļoti saprotoša un šādus pārsteigumus uztver veselīgi. Tāpat viņš pastāstīs, ka

viņaprāt savstarpējie strīdi ģimenē visbiežāk rodas par sadzīviskiem sīkumiem, bet no ķīviņiem palīdz izvairīties tieši pāra temperaments.

Lai konfliktu būtu pēc iespējas mazāk, sievietes un vīrieša raksturam jābūt līdzsvarā – ja viens ir temperamentīgs, tad otram jābūt raksturā mierīgākam.

Izrādās, ģimenē tieši Andris ir tas, kurš izlīdzina strīdus un reizēm, lai izvairītos no lielākiem kašķiem, pagriežas un aizver aiz sevis durvis. Visu raidījumu skaties jau otrdien plkst. 21.00 «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu