Ko Dita Lūriņa gribētu iemācīt Latvijas vīriešiem? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja šarmantajai Latvijas Nacionālā teātra aktrisei Ditai Lūriņai-Eglienai būtu iespēja uz vienu dienu kļūt par vīrieti, viņa stiprajam dzimumam iemācītu spēju «no pusvārda» pamanīt sievietes vēlmes un vajadzības. «Man patīk, ka vīrietim ir perifērā redze un viņš spēj «ķert laukumu». Manuprāt, tieši tā ir īstenā vīrišķība.

Kad viņš bez pompa un uzbāzības pamana, ka no loga pūš vējš, vai to, ka kādā ballītē sievietes glāze ir tukša,» stāsta Dita Lūriņa, piebilstot, ka, viņasprāt, vīrietim pat nevajadzētu jautāt, vai šīs lietas sievietei ir nepieciešamas. Vienkārši pienākt, uzlikt jaku uz pleciem, lai sieviete sasildītos, vai ieliet dzērienu tukšajā glāzē. Turpretim vaicāta par sievietes dzīves pamatuzdevumu, Dita neslēps, ka tas ir mīlēt un ļaut, lai cits arī mīl!

Jau rīt plkst. 22:00 interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» aktrise viesosies kanālā 360TV. Sarunā ar Grētu Gorjučko viņa atklās, vai viegli būt teātra dinastijas turpinātājai, un godīgi atzīsies, ka baidās no brīža, kad viņai tiks piedāvātas vecmāmiņu un tantiņu lomas teātrī. Dita pastāstīs, kā sākušās attiecības ar viņas kursabiedru Mārtiņu Eglienu un ka viņas bērni ir greizsirdīgi uz teātri.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu