Šipkēvics par to, kā ir būt jaunajam tēvam 56 gadu vecumā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnālists un Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, 56 gadu vecumā kļūstot par Olivera tēvu, izbauda katru nomainīto pamperu un nebūt neņem ļaunā bērna trokšņošanu brīvdienu rītos. Vaicāts, kāda ir atšķirība būt par tēvu 20 vai 56 gados, Jānis atzīst, ka 22 gadu vecumā neesot varējis būt tik labs tēvs, jo tad vairāk rūpējies par karjeru, lai pēc tam varētu ko dot arī saviem bērniem. Taču šobrīd viņš izbauda katru mirkli, ko pavada kopā ar bērniem, jo laiks skrien pārāk ātri. «Man tik ļoti gribas atcerēties tos laikus, kad mana meita Tīna bija jāliek gultiņā. Taču tagad no tās gultiņas jau slejas kājās mans dēls Olivers. Laiks paiet ļoti ātri!» saka Šipkēvics.

Viņš nekautrējas atzīt, ka tieši bērni viņam neļauj nonīkt vakaros pie televizora un palaist garām dzīvi. «Kad gāju uz dēla Jāņa sapulcēm skolā, visi domāja, ka Jānītis ir atnācis ar savu vecāko brāli.

Savukārt tagad ar Oliveru noteikti visi teiks – paskat, kā Jānīša vecaistēvs joprojām nāk un viņu pieskata! Man ar to ir jārēķinās, un es to pieņemu.

Cik vien varēšu, ir jātur viņiem līdzi! Un tieši tas mani dara tik jaunu!» savā «jaunības formulā» dalās Jānis Šipkēvics. Tāpat viņš met izaicinājumu visiem Latvijas vīriešiem, sakot: «Veči, ja gribat tikt vaļā no alus un čipsu atkarības, kā arī pārmērīgas televizora vērošanas, taisiet bērnus!»

Jānis Šipkēvics šonedēļ interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» viesosies kanālā 360TV. Sarunā ar Grētu Gorjučko viņš pastāstīs, ka raidījuma «Videoritmi» laikā Latvijas televīzijā viņu saukuši par Videotu un ka, darbojoties «Labvakar!», saņēmis mīlestības vēstules un pat piedāvājumu radīt kopīgu bērnu. Jānis atzīs, ka viņa dēls Jānis Šipkēvics īstenojot paša nepiepildītos muzikālos sapņus, meitas Tīnas priekšā viņš «kūst», bet 56 gadu vecumā, kļuvis par Olivera tēvu, viņš izbauda ik mirkli. Jānis ir pārliecināts, ka vīrietis nevarot būt laimīgs bez sievietes un, kaut arī viņš dzīvē esot «saņēmis vairākus sitienus ar slapju airi», tas ļāvis viņam pārcelties nākamajā dzīves klasē.

Skaties emocionālo sarunu ar Jāni Šipkēvicu ceturtdien, 8. decembrī, plkst. 22:00 kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu