Sievietes kā sievietes: viņas ir PRET skaistuma etaloniem!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/REUTERS/LETA

Pasaule jūk prātā - izmēģina badošanās rekordus, guļas zem skalpeļa, nodzen sevi sporta zālē un vēl dara sazin ko, lai tikai izskatītos tik slaidas un tievas, kā publika vēlas redzēt. Tomēr starp slavenībām ir dažas dāmas, kurām šī tiekšanās pēc standarta proporcijām ir sekundāra.

 
Foto: AP/LETA

Dziedātāja Pink

Dziedātāja Pink pašlaik ir otrā mazuļa gaidībās, par ko viņa ir lepna. Pēc pirmā bērniņa Pink nesteidza badoties un lielāko daļu dienas pavadīt sporta zālē, bet gan izbaudīja laiku ar mazo. Tomēr tas nenozīmē, ka dziedātāja nerūpējās par savu izskatu, ar laiku viņa nostiprināja savu ķermeni un atgriezās uz sarkanā paklāja kā senāk. Pink nekad nav vairījusies no sava auguma, kā arī žēlojusies, ka būtu vēlējusies lielākas krūtis.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/LETA

Aktrise Keita Vinsleta

Aktrise Keita Vinsleta Holivudā ir slavena ar savu attieksmi pret mākslīgo skaistumu un modeļu izmēru standartiem. Bieži viņa ir publiski izteikusies, cik gan nožēlojami, ja cilvēks ik dienu domā tikai par to, kā notievēt.

«Kad biju 14 gadus veca, aktiermākslas skolotājs ieteica man samierināties ar resno meiteņu lomām,» viņa teica kādā publiskā uzstāšanās reizē. «Es gribu mudināt visas jaunās sievietes, kuras jebkad noniecinājuši skolotāji, draugi vai pat vecāki, neklausīties viņos, jo es darīju tieši to - gāju uz priekšu, pārvarēju bailes un nedrošību.»

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Popdīva Bejonsē

Bejonsē vienmēr ir uzsvērusi, ka sievieti skaistu dara ticība saviem spēkiem un augsti pacelta galva, kad dzīvē pārāk neveicas. Nevis apsēstība ar savu vidukļa izmēra samazināšanu un tiekšanās pēc silikona krūtīm. Arī savas bildes fotošopēt popdīva ne vienmēr atļauj un pieprasa dabiskumu.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Adele

«Man patīk ēst, un ienīstu sportu. Man nav vajadzīgs Playboy vāks, bet gan Rolling Stones. Labāk sveru tonnu un radu mūziku...» skaļi pauž viena no vislabāk atalgotajām mūziķēm.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Dženifera Lorensa

Lai gan aktrisei nekad nav bijušas problēmas ar svaru, viņa ļoti iebilst pret jebkādiem noteiktiem skaistuma standartiem. Viņasprāt, vārds «resns» būtu jāaizliedz ar likumu, tāpat kā alkohola reklāmas televīzijās.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu