10 pazīmes, ka attiecības diemžēl ir beigušās...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Cik gan bieži mēs sev aizmālējam acis ar iedomātu patiesību... Cik gan bieži samierināmies un nodomājam - neko labāku es neesmu pelnījusi... Un nelaimīgas attiecības turpinās savā pelēkajā rutīnas smogā. Varbūt tomēr šie 10 parametri tev liks aizdomāties un novērtēt savas attiecības objektīvi?

1. Kur palikusi tava dzirkstele?

Tavi tuvākie draugi jau kādu laiku mēģina tevi izvilkt uz ballītēm un jautā, kas noticis ar tavu dzīvesprieku - tu neizskaties pēc sevis. Un tas, psihologuprāt, ir normāli - ja tu nespēj saprast, ko iesākt ar savām sajūtām un dzīvi, dzīvesprieks noplok...

2. Atkal jau... Rrrrrr!

Tevi aizvien biežāk - teju katru dienu - kaitina tavs partneris. Tu sevi pieķer konstanti neapmierinātībā nopūšoties un skatoties gaisā, sakrustotām rokām uz krūtīm.

3. Jums nav seksa!

Jā... zūd fiziska iekāre un vieglāk ir neiespringt uz to...

4. Tev vairs nav sava laika!

Tu sevi pieķer vēlmē pavadīt vairāk laika vienatnē. Tu vairs nemeklē sava drauga kompāniju, vēl vairāk, tu dodies uz pasākumiem vai ceļojumos ar citiem draugiem.

5. Komplimentu deficīts.

Tu pārstāj izteikt komplimentus viņam, kas ir tikai normāli, jo, ja tevi kāds dara nelaimīgu, tev nav vēlmes viņam atdarīt ar patīkamām sajūtām.

6. Pašapziņas nav...

Jā, kur ir tava pašapziņa un taisnais mugurkauls? Paskaties uz sevi no malas, cik lēmumu spēj pieņemt patstāvīgi, cik lietās spēj būt drosmīga un stipra? Vai tomēr labāk noslēpties un izlikties, ka viss tāpat ir slikti?

7. Tu dzīvo darbā...

Aizvien vairāk laika tiek pavadīts darba vietā. Tu izvairies no sajūtas, ka nejūties laimīga un apmierināta.

8. Tevi vairs neinteresē ceļošana...

...kopā ar savu otro pusīti. Tevi vairs nevilina mesties ar viņu galvu reibinošos piedzīvojumos, ko tā vien alki, kad mīlēji...

9. Tevi mazāk uztrauc savs izskats...

Protams, jo tev šķiet, ka no tā nav jēgas - to tāpat neviens nenovērtē un nepamana. Kamdēļ pūlēties?

10. Publiskā attiecību skaidrošana

Jūs bieži noskaidrojat attiecības draugu priekšā. Tas nozīmē, ka jums nav respekta un cieņas pret partneri un jums nav problēmu viņu pazemot citu cilvēku priekšā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu