2016. gada saskanīgākie pārīši

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/REUTERS/LETA

Tuvojoties gada noslēgumam, pieņemts atskatīties uz gada raibākajiem notikumiem, tostarp to, kas notiek slavenāko pāru starpā. Izvēlējāmies mūsuprāt piecus saskanīgākos pārus Holivudas vidē.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Bleika Laivlija un Raiens Reinolds

Zvaigžņu - Bleikas un Raiena laulība šogad ir kļuvusi vēl stiprāka, jo oktobrī pasaulē nāca abu otrā princesīte - meitiņa. Bleikai un Raienam, kas apprecējās 2012.gadā jau aug meita Džeimsa, kas piedzima 2014.gada decembrī. Pirms tam viņš bija precējies ar aktrisi Skārletu Johansoni, ar kuru izšķīrās 2012. gadā. Reinoldss bieži uzsver, ka Laivlija ir «vislabākais, kas ar viņu jebkad noticis».

Foto: Reuters/Scanpix
     
    Foto: AP/LETA

    Irina Šeika un Bredlijs Kūpers

    Supermodele Irina Šeika un aktieris Bredlijs Kūpers satiekas jau vairāk par gadu, un, kā runā, plānojas arīdzan kāzas. un vajag jau arī, jo «Victoria`s Secret» eņģelis ir mātes cerībās. Izrādās, uzzinot par grūtniecību, aktieris, kā jau īsts džentlmenis, bildinājis modeli. Trīsdesmit gadus vecā modele par savu īpašo stāvokli paziņoja pirms zīmola «Victoria`s Secret» modes skates, bet pašā skatē ikviens varēja redzēt skaistules augošo vēderiņu. Četrdesmit gadus vecais aktieris ir gatavs darīt visu, piepildīt ikvienu modeles untumu, lai tikai viņa būtu laimīga un dzīvotu bez stresa, jo apzinās - stress kaitē grūtniecībai. Ja kādreiz pāris bieži strīdējās sīkumu dēļ, nu Kūpers neiesaistās strīdos, bet it visā piekrīt Irinai.

    Foto: AP/LETA
     
    Foto: AP/LETA

    Sofija Vergara un Džo Manganiello

    Šis pāris, no kura nevar ne aci atraut, apprecējās jau pagājušā gadā un, izskatās, ka šī savienība ir stipra un ilgstoša. Visu šo laiku par abiem tabloīdi nav nekā uzrakuši un,ja ko raksta, tad tikai pozitīvas ziņas. Nu ko, atliek vien gaidīt šo daiļo aktieru turpinājumu kādā pēcnācējā...

    Foto: Reuters/Scanpix
     
    Foto: Reuters/Scanpix

    Kima Kardašajana - Vesta un Kanje Vests

    Lai gan šobrīd prese mēļo, ka abu laulībai gaidāms drīzs gals un abu attiecības ir sašķobījušās. Pagaidām tas oficiāli nav apstiprināts, tāpēc šo pāri viennozīmīgi var saukt par saskanīgu - viens otram piemērotu. Abi ir kopā gan bagātībā un priekos, gan Kanjes slimībā un dzeltenās preses ziņkārībā. Jācer, ka viss viņiem nolīdzināsies un abu laulībā dzimušajiem bērniņiem būs laimīgi vecāki.

    Foto: AP/LETA
     
    Foto: Reuters/Scanpix

    Džidži Hadida un Zeins Maliks

    Modele Džidži Hadida un dziedātājs Zeins Maliks satiekas mazāk par gadu, bet abu attiecībās šķist dzirksteles un jūtams abpusējs mīļums.

    Foto: Reuters/Scanpix

    ???

    A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

    Tēmas

    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu