Kā dažādas zodiaka zīmes uzvedas sociālajos tīklos?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Sociālie tīkli ir mūsu ikdienas neatņemama sastāvdaļa. Lasi rakstu, ja vēlies uzzināt, kā dažādas horoskopa zīmes uzvedas sociālajos tīklos.

Ūdensvīrs
Ūdensvīriem patīk komunikācija sociālajos tīklos. Nereti virtuālā dzīve tiem kļūst nozīmīgāka nekā reālā. Neskatoties uz to, ūdensvīri ar citiem sazinās virspusēji, jo vairāk pieraduši ir komunicēt realitātē.

Zivis
Kad zivis ieiet sociālajos tīklos, šķiet ka tām laiks apstājas. Šīs zīmes pārstāvji tik ļoti iedziļinās virtuļājā pasaulē, ka atpakaļ uz reālo tiem nemaz negribas. Sociālajos tīklos tie atrod atbildes uz daudziem tiem svarīgiem jautājumiem. Daudzie ieraksti tos uzmundrina un motivē. Sociālajos tīklos dzīve tiem škiet vienkāršāka, priecīgāka un saprotamāka. Bet tā ir tikai viņu izdomātā pasaule, realitātē viss ir savādāk.

Auns
Auni ir ļoti aktīvi sociālo tīklu lietotāji. Viņu lapa ir viņu tēla iemiesojums. Auniem patīk sazināties, komentēt, novērtēt un izteikt savu viedokli. Šīs zīmes pārstāvji gan reti paši piesakās draudzēties. Šajā jautājumā viņiem ir grūti spert pirmo soli.

Vērsis
Vērši ir vismazāk atkarīgi no sociālajiem tīkliem. Viņi nejūt īpašu vilkmi pēc virtuālas komunikācijas. Vēršiem visvienkāršāk un interesantāk ir sazināties ar cilvēkiem reālajā dzīvē. Vērši ir skopi ar komentāriem, reti spiež «man patīk», kā arī ir pasīvi citās aktivitātēs sociālajos tīklos.

Dvīņi
Dvīņi ir atvērti saziņai. Daudziem Dvīņiem sociālie tīkli ir pasaule, kurā tie var pilnīgi atvērties. Dvīņi parasti ir daudzu jo daudzu kopienu biedri, tie nepārtraukti kaut ko raksta, komentē vai novērtē. Tie ļoti mīl apmeklēt savu draugu, kolēģu un paziņu profilus. Tiem ir interesanti pat to cilvēku profili, ar kuriem tie nav pazīstami.

Vēži
Vēžiem sociālajos tīklos nav tik daudz draugu. To vidū nokļūst tikai izredzētie. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji īpaši daudz nekomunicē virtuālajā pasaulē un pievēršas tai tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Vēžu profilā neatradīsiet neko lieku, ne saites uz citām lapām, ne komentārus un pat ne liekus cilvēkus. Tie ļoti uzmanīgi seko, lai to profilā valdītu ideāla kārtība.

Lauvas
Lauvas bieži cenšas sociālajos tīklos izveidot otru dzīvi. Virtuālajā pasaulē tie parādās skaistāki, veiksmīgāki un gudrāki nekā patiesībā. Profila attēlam Lauvas izvēlas visskaistāko bildi ar mērķi, lai tā savāktu pēc iespējas vairāk «man patīk». Šīs zīmes pārstāvji cenšas darīt visu, lai kaut kā atšķirtos no neskaitāmajiem citiem sociālā tīkla lietotājiem. Tieši tāpēc tie bieži norāda dīvainus statusus un ievieto neparastus ierakstus.

Jaunava
Jaunava no citiem atšķiras ar loti ierobežotu informācijas daudzumu tās profilā. Tas nav tāpēc, ka Jaunavas cenšas kaut ko noslēpt, tās vienkārši neuzskata par vajadzīgu daudz par sevi rakstīt. Virtuālajā pasaulē Jaunavas, tāpat kā reālajā, bieži ļauj vaļu savam pedantismam un rūpīgi seko visiem «man patīk», komentāriem, profila apmeklētājiem un, protams, gramatiskajām kļūdām rakstītajā.

Svari
Svaru aktivitāte sociālajos tīklos bieži atspoguļo to garastāvokli un dzīves pozīciju. Šis ir tas gadījums, kad no statusa par cilvēku var uzzināt visu. Svaru jaunumu lente ir pilna ar pamācībām par vērtībām, draudzību, daiļradi un mīlestību. Svari ir ļoti sabiedriski, tāpēc tiem ir daudz draugu, un lielākā to daļa ir tiem realitātē nepazīstami cilvēki.

Skorpions
Skorpioni sociālajos tīklos ir visai asi un nežēlīgi sarunu biedri. Tiem patīk izteikt savu viedokli, un tie nebaidās palikt nesaprasti. Dažādos sociālajos tīklos draugu viņiem nav daudz, bet tie, kas ir, ar tiem visiem Skorpioni arī cītīgi komunicē. Virtuālajā pasaulē Skorpioni mēdz būt visai emocionāli, un tas atspoguļojas to statusos un jaunumu lentē.

Strēlnieks
Strēlnieki vienkārši dievina sākt jaunas draudzības, tieši tāpēc tie brīvajā laikā tik labprāt sēž sociālajos tīklos. Draugu tiem ir ļoti daudz, un tie arī cenšas tiem visiem pievērst uzmanību. Strēlnieki izvairās no asām diskusijām, nekad nevienu neapvaino un vienmēr aicina visus uz mieru un saticību.

Mežāzis
Mežāži nav bieži viesi sociālajos tīklos. Bet, pat esot tur, tie cenšas visur uzsvērt savu pārākumu, neatkarību un panākumus. Draugu tiem ir maz, jo draudzību tie uztver ļoti nopietni un nekad nepievienos saviem draugiem nepazīstamus cilvēkus.

.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu