Modele par zīdīšanas bildi saņem lielāku nopēlumu, nekā pozējot toplesā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram, Ap/LETA

«Victoria`s Secret» eņģelis, modele Kandisa Svanepoela tikusi publiski kaunināta par publicēto foto Instagram profilā, kurā jaunā māmiņa zīda savu jaundzimušo. Sabiedrībā izvērsusies diskusija - vai kaila, zīdaini barojoša sievietes krūts ir intīmāka par atkailinātām modeles krūtīm, kas pozē fotogrāfam?

«Publiskas krūts barošanas tabu» nav nekas jauns mūsu sabiedrībā, un par to var lasīt diskusijas publiskajā telpā aizvien biežāk. Daļa sabiedrības šo rīcību slavē un atbalsta, kamēr cita daļa - kaunina un pat protestē pret to publiski. Kā ir ar Instagram postiem - foto, kuros sievietes daļēji atkailina krūti, lai pabarotu zīdaini? Nav noslēpums, ka vairums zvaigžņu to jau ir darījušas, tostarp modele

Kandisa, kura ar šo postu vēlējās izcelt publiskas krūts barošanas problēmu.

«Daudzas sievietes mūsdienu sabiedrībā tiek kauninātas par krūts barošanu sabiedriskās vietās, vēl vairāk - nereti pat viņām palūdz pamest šīs vietas. Arī es esmu palūgta piesegties un apkaunēties par to, ka baroju bērnu, bet, kad esmu pozējusi toplesā mākslas vārdā, nevienu tas neuztrauc?

Pasaule ir palikusi mazjutīga pret sievietes krūšu seksualizāciju un vardarbību TV... kāpēc citādi ir, ja ir runa par krūts barošanu?

Krūts barošana nav seksuāla, tā ir dabiska. Tām, kuras jūtas slikti, barojot bērnu publiski, vajag vairāk izglītoties par krūts barošanas svarīgumu mātei un bērnam. Tas pats attiecas uz sabiedrību kopumā...»

#natureseries Costa Rica ?

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Kandisas foto ir saņēmis jau 500 000 laikus un izpelnījies gandrīz 8000 komentārus, starp kuriem ir gan jūtams atbalsts, gan asa kritikai modeles izvirzītajam jautājumam.

Ko par publisku krūts barošanu domā tu?

Little lion man ? straight up chilling. He's definitely my son ✌?️

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

✋??

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu