Kas ir karma? Skaidro Ragaciema Agnese

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Tā vietā, lai uztrauktos, vai ar kādu konkrētu rīcību nesabojājam savu karmu, mums būtu jārūpējas, lai karmas vairs nebūtu vispār. Lai tiekam ārā no nolemtības, jo karma ir cēloņu, seku, kā arī visuma likumu materializēšanās, no kuras vairs nevaram tikt vaļā,» pārliecināta ir parapsiholoģe Agnese Bērziņa jeb Ragaciema Agnese. Viņa cilvēka karmu salīdzina ar jēlu olu, kura, uzmesta uz karstas pannas, vairs nekad neatgūs iepriekšējo stāvokli. «Tā ola, kas ir uzmesta uz pannas, ir pati karma. Tāpēc domā, kurā brīdī un ko tu met uz pannas, jo tieši to tu ēdīsi. Karmu atstrādāt nozīmē visu laiku apēst to olu.» Viņa piebilst, ka cilvēki nemitīgi uztraucoties – vai viņi ir vai gluži otrādi – nav apēduši olu. «Labāk sākam domāt, ko mēs uz tās pannas liekam,» viedu padomu visiem dod Ragaciema Agnese.

Teicienu «negribu sabojāt savu karmu» nākas dzirdēt visai bieži, taču kas īsti ir karma un vai tiešām tā piemīt katram, un kā rūpēties par tās tīrību, raidījumā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» jau rīt kanālā 360TV skaidros Ragaciema Agnese. Tāpat sarunā ar Grētu Gorjučko Agnese atklās, ka augusi mūziķu ģimenē un savulaik gribējusi kļūt par dziedātāju, un ka jau kopš bērnības bijusi «baltais zvirbulis». Agnese norādīs, ka viņai nepatīk, ja viņu sauc par gaišreģi, un nepatīk pareģot.

Viņa ir pārliecināta, ka cilvēkam katram pašam ir iespēja ietekmēt savu likteni un nākotni. Viņasprāt, šobrīd pasaulē valda sievišķā enerģija un prāta diktātu nomaina jūtas, tāpēc sievietēm vajadzētu saprast, ka attiecības ar vīrieti jāveido kā pasakā, kur princese guļ stikla kalnā un princis jāj tajā viņu modināt, nevis otrādi. Partnerattiecības starp vīrieti un sievieti Agnese salīdzina ar deju, piebilstot, ka laba deja var izdoties tikai tad, ja kāds no partneriem otram neliek dejot pēc saviem noteikumiem. Un, protams, kas tā par deju trijatā?!

Skaties enerģiski dzirksteļojošo sarunu ar Ragaciema Agnesi ceturtdien, 22. decembrī, plkst. 22:00 kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu