Astrologs Andris Račs: pašmāju vīrieši – «lupatas» vai ģimenes galvas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jautājums par lomu sadalījumu ģimenē ir bijis aktuāls vienmēr - kam jāuzņemas vadības funkcija? Vīrietim? Vai gluži otrādi – sievietei? Vai Latvijas vīrieši ir spējīgi uzņemties atbildību par sievu un bērniem? Vai sievietes viņiem to vispār ļauj? Pretēji tik populārajam viedoklim, ka Latvijā vīrieši ir vāji, astroloģijas skolotājs un viens no pieredzējušākajiem pašmāju astrologiem Andris Račs ir pārliecināts, ka mūsu valstī ir daudz spēcīgu vīriešu, kuri spēj būt ģimenes galvas, sievietēm vien vairāk jāpaļaujas uz saviem vīriem.

Astrologs stāsta, ka šobrīd iezīmējas it kā divas frontes – vienā pusē ir sievietes, kuras apgalvo, ka Latvijā nav vīriešu, kuri ir spējīgi vadīt ģimeni, bet vīrieši savukārt saka, ka daiļais dzimums nemaz nevēlas, lai viņi to darītu. «Patiesība ir kaut kur pa vidu,» pārliecināts ir Andris Račs. Piebilstot, ka pie viņa nākot ļoti daudz sieviešu,

kuras sūdzas nevis par to, ka vīrs nespētu uzņemties atbildību par ģimeni, bet gluži otrādi – esot pārāk valdonīgs un mēdzot sievieti pārāk kontrolēt.

Astrologs iesaka izprast katra cilvēka dabu, nevis gaidīt neiespējamo un cerēt, lai ūdens reizē būtu ne tikai caurspīdīgs, bet arī rozā, silts un vienlaikus arī auksts. «Tās ir mūs prāta spēles, kad attiecībās nemitīgi domājam, kā varētu būt vēl labāk, un tiecamies pēc neesoša ideāla,» šādu ilūziju izskaust aicina Andris Račs.

Gada nogalē, 29.decembrī, Andris Račs viesosies interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Sarunā ar Grētu Gorjučko viņš atklās, ka bērnībā bijis īsts nedarbnieks, kurš aizrāvies ar ģitārspēli un fotografēšanu. Savukārt astoņu gadu vecumā jau bija izlasījis visu latviski pieejamo literatūru par kosmosu un nākotni. Jautāts par attiecībām, Andris atklās, ka viņš tic tādai mīlestībai, kura spēj mainīties, un ka laba saderība ģimenē ir daudz svarīgāka par iemīlēšanos. Prognozējot, ko zvaigznes mums sola nākamajam, 2017.gadam, Andris Račs atklās, ka gada populārākā frāze būšot: «Es tā vairs nespēju dzīvot!»

Skaties maģisko sarunu ar Andri Raču ceturtdien, 29. decembrī, plkst. 22:00 kanālā 360TV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu