5 fakti par talantīgo Natāliju Portmani

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sagaidot šā vakara filmu «Cilvēkstāsti: Natālija Portmane», piedāvājam ieskatu pārsteidzošos faktos, kurus tu noteikti nezināji par šarmanto aktrisi Natāliju Portmani. Ar Hārvardas grādu psiholoģijā un Oskara balvu par lomu filmā «Melnais gulbis» viņa visai pasaulei pierādījusi, ka ir ne tikai talantīga aktrise, bet vienkārši lieliska un apbrīnojama sieviete.

Gaidot šā gada grandiozo Oskara apbalvošanas ceremoniju, lielāko personību kanāls Latvijā 360TV piedāvā ik ceturtdienu satikt visu laiku spožākās aktrises. Izdzīvo aizraujošus stāstus par sievietēm, kuras iegājušas kino vēsturē, uzzini, cik garu ceļu katra no viņām mērojusi līdz pirmajam Oskaram, atklāj viņu personības, talanta noslēpumus un vājības.

Ceturtdien, 5. janvārī, plkst. 20:00 skaties dokumentālo filmu «Cilvēkstāsti: Natālija Portmane», bet pēc tam ik nedēļu tevi gaidīs tikšanās ar tādām zvaigznēm kā Keita Vinsleta, Nikola Kidmena, Sofija Lorēna un citām. Sagaidot šā vakara filmu, piedāvājam ieskatu pārsteidzošos faktos, kurus tu noteikti nezināji par šarmanto aktrisi Natāliju Portmani. Ar Hārvardas grādu psiholoģijā un Oskara balvu par lomu filmā «Melnais gulbis» viņa visai pasaulei pierādījusi, ka ir ne tikai talantīga aktrise, bet vienkārši lieliska un apbrīnojama sieviete.

NATĀLIJA PORTMANE IR LABOS DRAUGOS AR BRITNIJU SPĪRSU

Portmane ar Spīrsu iepazinās vēl pusaudžu gados, kad abas kopīgi darbojās kādā no Brodvejas šoviem. Kopš tā laika abas kļuvušas labas draudzenes un ik pa laikam mēdz satikties vai kopīgi svinēt svētkus. Tā, piemēram, 2002. gadā abas pat rīkoja kopīgu Jaunā gada sagaidīšanas ballīti Ņujorkā, uz to uzaicinot 40 tuvākos draugus.

Foto: Reuters/Scanpix

AR MĪLESTĪBU PRET PSIHOLOĢIJU

Sākotnēji Natālija mērķēja uz psihologa karjeru un pat ieguva attiecīgu izglītību Hārvardā. Lai arī priekšroka tika dota aktierspēlei, psiholoģija viņai joprojām ir sirdij ļoti tuva. Turklāt viņa ir īsts ģēnijs un var lepoties ar IQ līmeni, kas pārsniedz 140 punktus.

NĒ ŠAUSMU FILMĀM

Vienīgais žanrs, kurā Natālija Portmane zvērējusi nekad nefilmēties, ir šausmu filmas.

DZIMUSI DEJOTĀJA

Jau kopš četru gadu vecuma aktrise ir apguvusi dejas mākslu. Šīs iemaņas viņai nenoliedzami palīdzēja arī filmā «Melnais gulbis», kur aktrise iejutusies balerīnas lomā.

PASAULES PILSONE UN POLIGLOTE

Portmane jūtas labi jebkurā vietā pasaulē, ja vien ir kopā ar savu ģimeni un dēlu. Šobrīd viņa dzīvo Parīzē un ir gan Izraēlas, gan Amerikas pilsone. Turklāt īsta poliglote, jo spēj raiti runāt gan angļu, gan ebreju, spāņu, franču, vācu un japāņu valodā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu