Vīrs Rokenrols, dēls Lācis – fakti par Keitas Vinsletas dzīvi, kas pārsteigs pat tevi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī lielākajai daļai filmas «Titāniks» cienītāju šķiet, ka pasaule pirmo reizi talantīgo Keitu Vinsletu ieraudzīja tieši šajā leģendārajā kinolentē blakus dāmu mīlulim Leonardo di Kaprio, patiesībā viņa tika ievērota jau agrāk. Pasaule Keitas vārdu pirmo reizi pamanīja pretrunīgi vērtētajā režisora Pītera Džeksona psiholoģiskajā trillerī «Dievišķās radības», kur viņa debitēja pusaudzes Džuljetas Halmas lomā. Tāpat viņas talants tika novērtēts filmā «Prāts un jūtīgums». Pie tam, pirms sevi ar vērienu pieteica uz lielajiem ekrāniem, Vinsleta filmējusies vairākās reklāmās un britu televīzijas seriālos.

 
Foto: Reuters/Scanpix

SAPNIS PAR AKTRISES KARJERU KOPŠ 10 GADU VECUMA

Aktiermeistarība Keitai Vinsletai ir ielikta šūpulī - viņas vecāki Rodžers Vinslets un Sallija Bridžesa bija aktieri, bet vecvecāki - teātra menedžeri. Iespējams tieši tāpēc mērķtiecīgā Keita Vinsleta jau kopš bērnības zināja, ka grib būt aktrise. 10 gadu vecumā viņa sāka mācības aktiermeistarības skolā Anglijā, bet jau gadu vēlāk filmējās savā pirmajā reklāmā. Savukārt uz TV ekrāniem viņa parādījās 17 gadu vecumā, tiesa, pavisam necilā lomā miniseriālā par Anglijas vēsturi.

 
Foto: Reuters/Scanpix

KĀ PATEICĪBU PAR IEGŪTO LOMU REŽISORAM NOSŪTA ROŽU KLĒPI

Saņemot ilgi gaidīto galveno – Rozas Bukeiteras - lomu leģendārajā Džeimsa Kamerona filmā «Titāniks», kā pateicību režisoram Keita nosūtīja neko citu kā milzīgu rožu klēpi. Lai arī tā izrādījās Keitas Vinsletas «mūža loma», patiesībā spēlēt filmā nebija nekāda izprieca – ūdens, kurā aktieri atradās stundām ilgi, patiesībā bija stindzinoši auksts, ļaujot līdz kaulam patiesi izspēlēt visas emocijas, ko bija iecerējis režisors.

 
Foto: Reuters/Scanpix

LABĀKAIS DRAUGS - LEONARDO DI KAPRIO

Nav šaubu, ka Keitu Vinsletu un Leonardo di Kaprio saista īsta jūtu ķīmija ne tikai uz TV ekrāniem, bet arī reālajā dzīvē. Turklāt tieši Keita jo īpaši emocionāli juta līdzi draugam brīdī, kad viņš saņēma savu pirmo Oskaru. Savukārt Keitas bērni Leonardo mīļi dēvē par «onkuli Leo». Keita veltīja atzinīgus vārdus Leonardo di Kaprio partneres Klēras Deinsas sniegumam filmā «Romeo un Džuljeta», piebilstot, ka pati labprāt spēlētu kopā ar Leonardo, taču apzinoties, ka šai lomai ir par vecu.

 
Foto: AP/LETA

PRECĒJUSIES AR ROKENROLU

Turklāt burtiskā nozīmē – viņas vīrs ir Neds Rokenrols. Tiesa, īstajā vārdā Eibels Smits, kuru 2008. gadā viņš izvēlējās mainīt. Abi satikās 2011. gadā, kad Keita atpūtās Neda tēvocim Ričardam Brensonam piederošajā kūrortā. Neds ir Keitas trešais vīrs, un pāra pirmo atvasi abi sagaidīja 2013. gadā.

 
Foto: AP/LETA

DĒLAM DOD NEPARASTU VĀRDU – LĀCIS

Keita savam dēlam devusi pavisam neierastu vārdu – Bear jeb Lācis. Tas dots par godu kādam tuvam ģimenes draugam, kura iesauka bijusi tieši Lācis. Turklāt dēlam ir arī otrs vārds Blaze jeb liesma, kas arī nav izvēlēts nejauši. Izrādās, ka Keita un Neds par mata tiesu izglābušies no ugunsgrēka, kad līdz pamatiem nodegusi māja, kurā abi bija apmetušies. Vinsletai vēl ir divi bērni no iepriekšējām laulībām - 13 gadus vecā meita Mia Honeja un deviņgadīgais Džo Alfijs.

 
Foto: EPA/LETA

MĪLI SEVI TĀDU, KĀDA ESI

Keita Vinsleta ne tikai savās lomās, bet arī ikdienā necieš mākslīgumu un pārspīlēti spilgtu grimu. Tā vietā viņa priekšroku dod dabiskam skaistumam - minimālam meikapam, ietonētiem vaigiem un viegli sārtām lūpām. Viņa netiecas pēc kalsnuma vai nulltā izmēra apģērba. Aktrise regulāri vingro un uztur sevi formā, taču nepārspīlē ar diētām un ir mierā ar savu dabas doto figūru. Turklāt neslēpj, ka reizi pa reizei atļaujas sevi palutināt ar gāzētu un saldinātu limonādi, jo dzīvojam taču vienreiz! Keita Vinsleta pat sākusi cīņu pret mākslīgi apstrādātām bildēm, kas nereti rotā žurnālu vākus, un iesūdzējusi tiesā žurnālu GQ, kurš reiz atļāvies ar fotošopu fotogrāfijā «pielabot» Keitas auguma aprises.

 
Foto: AFP/LETA

ATKLĀTI PAR AUTISMU

Lai veicinātu izpratni par autismu un mudinātu sabiedrību daudz iecietīgāk raudzīties uz bērniem un pieaugušajiem, kas sirgst ar šo slimību, Keita ir sarakstījusi grāmatu «The golden hat: Talking bac to autism».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu