Modele 61 gada vecumā žilbina un liek sevi iekārot...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

61 gadu vecā modele Jasmīna Rosī (Yasmina Rossi) ir perfekts pierādījums apgalvojumam, ka novecot var arī skaisti! Aizsākot materiālu sēriju par gados veciem modeļiem - senioriem, piedāvājam iepazīt Jasmīnu.

Jasmīna Rosī ir 1955. gadā Korsikā dzimusi pasaulē pazīstama modele, kura vienmēr uzsvērusi, ka viņas gēni ir pateicīgi Vidusjūras ēdienam un klimatam. Kādi vēl ir viņas noslēpumi?

Tikai trīs: laba diēta, joga un kvalitatīvs sekss!

Tomēr, runājot par ādas un matu veselīgo izskatu, modele neslēpj, ka sievietes par zemu novērtē kvalitatīvu olīveļļu, ko ik dienu vajadzētu gan smērēt uz sejas, gan ieziest visu ķermeni. Arī mati priecāsies par tik bagātīgu matu masku.

«Mūsdienu sievietēm caur reklāmām tiek iebarots, ka viss, kas nepieciešams skaistumam, ir dārgs krēms. Bet, mīļās, padomājiet, ko jūs darāt. Investējat naudu, lai jūsu sejas āda kļūtu slinka un nevēlētos vairs pati sevi aizsargāt. Tā tad ir kā atkarība,» stāsta modele.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu