Pugačovas un Galkina bērni iet vecāku pēdās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes, Sputnik/LETA

Krievijas estrādes mākslinieku Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni šogad svinēs savu ceturto dzimšanas dienu. Dziedātāja sociālajā vietnē «Instagram» publicējusi uzjautrinošu video, atrādot dvīņu talantu.

Šķiet, ka Pugačovas un Galkina bērni gatavi doties vecāku pēdās un kļūt par skatuves māksliniekiem. Šonedēļ Alla sociālajā vietnē «Instagram» publicējusi jaukus videoklipus, kuros dvīņi Harijs un Elizabete atrāda savu dejotprasmi.

Trīs gadus vecie dvīņi video kustas mūzikas ritmā un lēkā pie krievu mūzikas. Protams, arī estrādes mākslinieku fani par bērnu dejotprasmi ir sajūsmā, rakstot, ka dvīņi ir burvīgi. Daži komentāros raksta, ka Pugačovas un Galkina meita dienās būs gluži kā amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera.

Alla arī agrāk sociālajā vietnē publicējusi jaukus videoklipus ar bērniem. Harijs mācās spēlēt klavieres, bet Elizabete spēlē tenisu.

Atgādinām, ka Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins par dvīņu vecākiem kļuva 2013.gada septembrī, kad mazuļi pasaulē nāca ar surogātmātes palīdzību.

Pugačovai no iepriekšējām attiecībām ir 1971.gadā pasaulē nākusī meita, dziedātāja Kristīna Orbakaite.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu