Šipkēvics par tēvu un meitu attiecībām: Tīnas priekšā es kūstu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tēvu un meitu attiecības ir ļoti īpašas – ir vīrieši, kuri spēj nodibināt izcilu saikni ar savām meitām, tāpat kā ir tādi, kuri nekādi nespēj izprast šīs mazās dāmas un vairāk laika velta dēlu audzināšanai. Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics ir to tēvu vidū, kuri burtiski kūst meitas priekšā. «Varu pateikties Tīnai, ka viņa neizmanto šo situāciju savā labā. Manuprāt, tēva un meitas attiecības ir īpašākas nekā ar dēliem,» atklāj Jānis Šipkēvics, piebilstot, ka viņam bērni ļoti patīkot un kopā ar tiem kļūstot ļoti sentimentāls.

«Es varu viņus laikā neizņemt no bērnudārza un atcerēties to vēlāk, kā man ir gadījies tad, kad Tīna bija maziņa, taču bērni manā dzīvē ir ļoti nozīmīgi un par viņiem piedomāju visu laiku.» saka Šipkēvics.

Jānis Šipkēvics šonedēļ interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» viesosies kanālā 360TV. Sarunā ar Grētu Gorjučko viņš pastāstīs, ka raidījuma «Videoritmi» laikā Latvijas televīzijā viņu saukuši par Videotu un ka, darbojoties «Labvakar!» saņēmis mīlestības vēstules un pat piedāvājumu radīt kopīgu bērnu. Jānis ir pārliecināts, ka vīrietis nevar būt laimīgs bez sievietes, un, kaut arī viņš dzīvē esot «saņēmis vairākus sitienus ar slapju airi», tas ļāvis viņam pārcelties nākamajā dzīves klasē.

Skaties emocionālo sarunu ar Jāni Šipkēvicu ceturtdien, 26. janvārī, plkst. 22:15 kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu