Gaļas dēlīši ar šiku!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Virtuves dizaina priekšmetu ražotāji «Duck Woodworks» radījuši pavisam nebijušu virtuves dēlīšu līniju, proti, tajā atspoguļotas trīs populārākās personas uz šā brīža politiskās skatuves. Uzņēmums radījis šo dēlīšu līniju visiem, kuriem patīk ar humoru paust savu nostāju pret notikumiem, kurus grūti ietekmēt.

«Tu pats vari izlemt, uz kura pasniegt viesiem delikateses, bet uz kura klapēt gaļu ar smagu roku. Jūsu virtuvē viņi nav neaizskarami!» saka «Duck Woodworks» vadība.

Pavisam drīz dienas gaismu ieraudzīs arī pašmāju varoņu iedvesmoti dēlīši – Aivars, Nils un Andris.

«Apbrīnoju cilvēkus, kuri ikdienišķām lietām piešķir neikdienišķu izskatu. Šis dēlītis par savu saimnieku var pastāstīt vairāk nekā pats īpašnieks. Kā minimums viņam ir laba gaume un humora izjūta,» tā šos dēlīšus raksturo Baiba Sipeniece-Gavare.

«Duck Woodworks» ir jauns uzņēmums ar senām tradīcijām kokapstrādē, kuras mantotas trīs paaudzēs. Viņu darbnīcā tiek ražoti ekskluzīvi gaļas dēlīši, kurus iegādājas cilvēki visā pasaulē, tai skaitā Amerikā, Anglijā un Apvienotajos Arābu Emirātos. Uzņēmumam izdevies iemantot Latvijas slavenāko pavāru uzticību, tas arī izveidojis sadarbību ar Dānijas, Vācijas un Somijas dizaina priekšmetu veikaliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu