Daņiļevičs: neesmu no tiem, kas «krīt» uz milzīgām krūtīm un pārdabisku pēcpusi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Ja sieviete vēlas mākslīgi uzlabot savu skaistumu un tas ir saskaņā ar viņas pārliecību, manis pēc! Taču man personīgi tas nav vajadzīgs. Neesmu no tiem vīriešiem, kas «krīt» uz milzīgām krūtīm un pārdabisku pēcpusi. Tas «tūnings» uz mani neatstāj nekādu iespaidu,» sarunu šovā «Starp mums runājot» televīzijā sievietēm «STV Pirmā!» atklāj deju skolotājs un horeogrāfs Agris Daņiļevičs. Neviena no Agrim tuvām sievietēm nav vēlējusies mākslīgi uzlabot savu izskatu, par ko deju skolotājs ir neizsakāmi priecīgs. Taču, dodoties kādā no saviem ceļojumiem, viņš nenoliedzami ir pamanījis dāmas, kuras ir pielikušas krietnas pūles un līdzekļus, lai «uzlabotu» savu izskatu. «Lidostā redzēju tiešām daudz sieviešu ar «spoileriem» virsū. Tā, ka vienkārši briesmīgi! Tu redzi, ka tur virsū ir visādas šļirces, kā tādam plastmasas gabalam,» savos novērojumos un viedoklī dalās Daņiļevičs.

Savukārt uz jautājumu, kāds ir Agra lielākais «upuris», ko viņš ir gatavs nest sava skaistuma vārdā, horeogrāfs, ilgi nedomājot, atbild, ka tas ir laiks. Laiks, ko viņš velta, lai uzturētu sevi formā - skrietu rīta krosu, izbrauktu ar velosipēdu vai nopeldētos. Turklāt aktīvai sportošanai Agri pievērsties pamudinājusi aizdusa, ko viņš pamanījis brīdī, kad neilgi pēc atgriešanās no ceļojuma uz Ameriku pieliecies aizšņorēt kurpes:

«Sapratu, ka man ir stipri virs 100 kilogramiem, un nolēmu, ka tas ir «dedlains»! Jāsāk kaut ko darīt un veltīt laiku sev!»

Runājot par skaistuma standartiem dejotāju vidū, Agris atklās, ka līdz pat pusaudžu vecumam jaunajiem dejotājiem noteikti netiek rekomendēts veikt nekādas radikālas pārmaiņas ar savu izskatu. Nebūtu vēlams nedz tikt pie tetovējuma, nedz krāsot matus zaļā vai zilā tonī. «Mūsu repertuārā ir arī tautas dejas, un tur nu gan kaut kas tad neies kopā.» atzīst deju skolotājs. Taču uz gados vecāku dejotāju vēlmi sevi apliecināt ar izskata pārmaiņām, Agris raugās krietni tolerantāk, sakot, ka tā ir viņu pašu izvēle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu