Uzzini, cik gan romantiski Jaunups bildināja savu izredzēto

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/jaunups

«Savos 33 gados esmu labāk precējusies vienreiz, nekā divreiz jau šķīrusies. Ir jāpadzīvo kopā, jāiepazīst vienam otru, jo būsim godīgi, pirmajā brīdī rozā brilles ir visiem,» par attiecībām ar savu vīru Edgaru Jaunupu raidījumā «Starp mums runājot» televīzijā «STV Pirmā!» stāsta fonda «Mākslai vajag telpu» pārstāve Katrīna Jaunupe.

Vaicāta, vai pēc kopdzīves sešu gadu garumā Katrīna bija pārsteigta par mīļotā vēlmi iestūrēt laulības ostā, vai gluži otrādi –bildinājumu bija gaidījusi jau sen, viņa neslēps, ka Edgara vēlme noteikt konkrētu kāzu datumu viņai bijis ļoti liels pārsteigums.

«Tajā brīdī to noteikti negaidīju. Es biju nule kā atklājusi pirmo sezonu vasaras mājai, un viss tas laiks pagāja kā milzīgā skrējienā, ar jauniem darbiem, iespaidiem un emocijām.

Es biju uz viļņa. Un tad vasaras beigās, kad darbi bija norimuši un apsēdos ievilkt elpu – še, bija bildinājums!»

patīkamās atmiņās gremdējas Katrīna.

Turklāt veids, kā Edgars izteicis bildinājumu, ļāvis Katrīnai iepazīt topošā vīra pašu romantiskāko pusi: «Viss bildinājums man bija milzīgs pārsteigums, jo nebiju iedomājusies, ka mans vīrs ir tik romantisks! Tas bija tik romantiski, ka to grūti izstāstīt. Negaidīti un tā, ka biju palikusi bez valodas un pirmās piecas minūtes nevarēju saprast notiekošo. Biju tik samulsusi, ka uzreiz nespēju atbildēt «jā»!» neslēpj Jaunupa kundze.

Katrīna atklāj, ka atbalsta laulību kā divu mīlošu cilvēku attiecību turpinājumu, taču viņas dzīves ritms ir tik intensīvs, ka pirms bildinājuma saņemšanas pašai nemaz nav bijis laika apsēsties un padomāt, ka ir pienācis laiks plānot kāzas. «Seši

kopdzīves gadi bija paskrējuši tik ātri, ka nemaz neticēju, ka esam tik ilgu laiku jau kopā. Likās – kā! Tik tikko!

Tad, kad presē rakstīja, ka esam kopā jau tik ilgu laiku, piefiksēju – jā, tiešām seši gadi - tik daudz!»

Līdzās Katrīnai Jaunupei raidījumā «Starp mums runājot» otrdien, 21. februārī plkst. 21:00 kanālā «STV Pirmā!» par laika plānošanu diskutēspasākumu aģentūras «Skudras Metropole» vadītāja Gundega Skudriņa, aktieris Artūrs Dīcis un bijušais Ceļu policijas priekšnieks Edmunds Zivtiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu