Toms Henkss atklāj vienkāršu un efektīvu laimīgas laulības noslēpumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mūsdienās ilgas laulības ir sasniegums jau ierindas pāriem, nemaz nerunājot par ekrāna un skatuves zvaigznēm, kurām laulātie mēdz manīties gandrīz tik pat bieži cik filmas, vai albumi. Viens no apbrīnojami saticīgiem un ilgmūžīgiem pāriem Holivudā ir aktieri Toms Henkss un Rita Vilsone. Viņu laulības stāžs ir 29 gadi.

Henkss un Vilsone salaulājās 1988. gadā pēc tam, kad kopīgi bija filmējušies kinolentē «Volunteers» («Brīvprātīgie»). Pārim ir divi pieauguši dēli - Česters un Trūmens.

Daudzi ir interesējušies, kā aktieru pārim ir izdevies saglabāt savu savienību vidē, kura bēdīgi slavena ar savām īstermiņa attiecībām. Kā vēsta «life.diply.com» kā galveno noslēpumu laimīgai laulībai Henkss min vienu:

«Jums viens otram jāpatīk. Sāksim ar to!».

Citās intervijās viņš atzinis, ka viņam ir ļoti paveicies, jo Rita varētu dabūt arī labāku. Turklāt, ja viņi būtu satikušies, piemēram, vidusskolā - viņam būtu pietrūcis drosmes viņu uzrunāt. «Tik enerģiska, tiks skaista, tik populāra - visa tik daudz un viss tik pozitīvs!» savu iespējamo kautrību skaidro aktieris.«Rita un es - mēs esam svētīti, jo patiešām patīkam viens otram un vienmēr esam patikuši.

Mums gadās vētras šur un tur, bet tas nav nekas dižs - tam var tikt pāri,»

šovā «60 minutes» atzinis Henkss.

Viņam Rita «iekritusi acīs» jau 1970. gadā, kad viņš ievērojis aktrisi kādā seriālā. Līdz abu laulībai pagāja 18 gadi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu