Kam jānotiek, lai princis Viljams ar Keitu sadotos rokās?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kembridžas hercogi Keita un Viljams laika gaitā radījuši saticīga un mīloša pāra iespaidu. Viņi apprecējās 2011.gadā. Lai arī lielākajai daļai cilvēku nav šaubu, ka abi viens otru ļoti mīl, daļai sabiedrības ir radies jautājums, kāpēc Keita un Viljams sabiedrībā nekad neizrāda tuvību un nesadodas rokās?

Kembridžas hercogus sabiedrība galvenokārt redz brīžos, kad abi kopīgi dodas kādā vizītē un pārstāv britu monarhiju, veicot karaliskos pienākumus. Keita un Viljams vienmēr izturas diskrēti, publiski neizrādot savas simpātijas.

Etiķetes eksperte Maika Meiersa (Myka Meier) ārvalstu izdevumam «People» norāda, ka abi visdrīzāk izvēlas to nedarīt, lai izskatītos reprezentabli.

Lai arī ir zināms, ka britu karaļnams nav nācis klajā ar etiķetes noteikumiem par karaļnama pārstāvju tuvības izrādīšanu sabiedrībā, Maiersa norāda, ka būtībā sabiedrība Keitu un Viljamu redz brīžos, kad viņi veic darba pienākumus. Gluži tāpat kā lielākā daļa citu cilvēku, darba laikā viņi nevēlas izrādīt savas simpātijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu