Viena sievietes īpašība, kurai vīrieši nespēj turēties pretī

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kas vīriešiem sievietēs patīk visvairāk? Vai tiešām tikai lielas krūtis un slaids viduklis? Ārvalstu medija «Popsugar» žurnāliste veikusi nelielu aptauju, lai to noskaidrotu. Atbildes, ko viņa saņēma, izrādījās gana pārsteidzošas, jo visi vīrieši minēja, ka viena no īpašībām, kas sievieti dara neatvairāmu, ir patstāvība.

Patstāvīgas sievietes ir neatlaidīgas, pašpārliecinātas un spēlē pēc saviem noteikumiem. Viņām nav vēlēšanās uzzināt citu cilvēku viedokļus, lai saprastu, uz ko viņas ir spējīgas.

Šādas sievietes ir patstāvīgas arī attiecībās ar mīļoto cilvēku, viņām nav nepieciešams, lai pār viņām dominē, jo viņas ir aizņemtas pašas ar savu dzīvi. Viņas zina, kad un ko darīt, lai nekļūtu valdonīgas, kā arī viņām ir pietiekami liela pārliecība par sevi, raksta «Popsugar».

Vīrieši galvenokārt uzskata, ka patstāvība ir laba iezīme, jo tas parāda, ka sievietei viņas vīrietis dzīvē nav galvenais - viņai ir pašai savas intereses un hobiji. Šādā veidā sieviete kļūst par «dziļāku» un interesantāku personību.

Aptaujātie vīrieši norādīja, ka lielākais sieviešu trūkums ir konstanta vajadzība pēc kaut kā. Vīriešiem nepatīk, ja sievietes bez viņiem nespēj dzīvot. Ir būtiski laiku pavadīt ne tikai kopā ar mīļoto, bet arī ar savām draudzenēm, kā arī atrast pašai savas intereses.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu