Linda Leen: mana apņemšanās ir kļūt vairāk sievietei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šarmantā dziedātāja Linda Leen atzīst, ka šis ir laiks, kad viņai svarīgas ir attiecības pašai ar sevi. «Mana šā gada apņemšanās - mēģināt apvienot šīs divas pasaules, reālo un mūzu pasauli, un dzīvot paralēli, nevis to vienu, reālo atliekot,» intervijā žurnālam «Ieva» runā dziedātāja.

Kas tad ir Lindas Leen reālā pasaule? «Tie ir mani mīļie cilvēki, draugi, ģimene. Vienkārši būšana ar sevi, grāmatu lasīšana, sporta zāle, ceļošana.

Sievietei ir svarīgi, lai būtu laiks, kad nekas īsti nav ieplānots un var atļauties būt spontāna.

Kad var izdomāt, kā es šodien jūtos, ko mans ķermenis un dvēsele varētu gribēt. Man tā ir īstā atpūta,» intervijā atbild mūziķe.

Dziedātājas Linda Leen jaunā albuma "Digital Church" prezentācijas pasākums
Dziedātājas Linda Leen jaunā albuma "Digital Church" prezentācijas pasākums Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Man šobrīd ir tāds laiks - sajūta, ka manā kastītē ir viss, kas vajadzīgs, tikai jāsaliek citā kārtībā. Un arī fiziski tas notiks. Man stāv priekšā nopietna revīzija mājās. Tajā laikā, kad intensīvi strādāju, mājas man ir vieta, kur uzņemu enerģiju izguļoties. (..) Man patīk koncentrēties uz vienu lietu un grūti darīt vairākas paralēli - šajā ziņā es esmu mazliet vīrietis. Bet mana apņemšanās ir kļūt vairāk sievietei un spēt vairāk dzīvot vienlaikus vairākās dimensijās...» atklāta ir Linda Leen.

Pilnu interviju lasi žurnāla «Ieva» šīs nedēļas numurā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu