Liene Skulme par šķiršanos no Andra Buļa: esmu kļuvusi ļoti stipra!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Nekad nebiju domājusi, ka ar mani tā dzīvē notiks, bet tas ļoti norūda raksturu!» par savām attiecībām ar aktieri Andri Buli un publisko šķiršanos sarunu šovā «Starp mums runājot», kas jau šovakar plkst. 21:00 būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», stāsta māksliniece Liene Skulme.

Vaicāta, vai krāpšanu nav iespējams sajust, Liene neslēps: lai gan mīļotais bijis precēts, viņa patiešām neesot manījusi viņa nodevību: «Citi gadiem nešķiras, un tam pat nav nozīmes, ir laulības «zīmogs pasē» vai nav. Taču tad, kad es beidzot sapratu, bija kā ar āmuru pa pieri. Tad arī saprata citi līdzatkarīgie cilvēki. Var jau būt, ka mēs pārāk akli skatāmies uz cilvēkiem, kas mums ir tuvi, un dažas lietas vienkārši neredzam. Zinot tā cilvēka attieksmi pret mani, man likās, ka viņš ir atklāts un tiešām mani ļoti mīl. Viņš to arī man teica, un es domāju: kā gan tu man vari to teikt, ja tev paralēli vēl kaut kas notiek,» atceras Liene.

Liene Skulme norāda, ka pa šo laiku esot izanalizējusi situāciju un spēj uz to skatīties ar humoru, cerībā, ka nedz viņai, nedz kādam citam nenāksies piedzīvot ko līdzīgu. «Tas ir briesmīgi. Taču, godīgi sakot, es šajā visā savu kļūdu neredzu, jo vienmēr pret cilvēkiem esmu atklāta, saviem tuvajiem cilvēkiem atdodu visu savu sirdi un dvēseli. Cilvēcīgi, tas ir nežēlīgi!» saka Liene. Taču viss, kas mūs nenogalina, dara stiprākus – šim teicienam piekrīt arī Liene, atsaucoties uz sava brāļa vārdiem, kurš norādījis, ka viņa pa šiem mēnešiem esot ļoti izmainījusies. «Viņš teica – tu esi kļuvusi tik stipra un vari visu! Un es tiešām tā šobrīd jūtos!» atzīst Liene. Šajā sarunu šova «Starp mums runājot» sērijā kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi par meliem un krāpšanu attiecībās runās arī viens no Latvijas pazīstamākajiem rokeriem, Latvijas Motoklubu asociācijas un motokluba «Vēja brāļu ordenis» prezidents Frīdis, gaišreģe Agnese Ziediņa-Zariņa, kā arī jaunais komiķis Rūdolfs Kugrēns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu