Laimes asaras un pateicība: kad pirmoreiz ierauga savu bēbīti...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmie brīži, kad jaunie vecāki ierauga savu pirmo vai jaunāko atvasi, ir ļoti īpaši, intīmi un patiesi mirkļi. Lai šos mirkļus iemūžinātu, fotogrāfu grupa no Austrālijas sākusi projektu ar nosaukumu «The First Hello» (Pirmais «Sveiki!»).

Projekta ietvaros tiek uzņemtas intīmas fotogrāfijas dzemdību gatavošanās posmā, to procesā, kā arī pēc tām.

Šo projektu 2015.gadā pirmo reizi sāka divas draudzenes, fotogrāfes Rivera Beneta (River Bennett) un Bela Pangburna (Bel Pangburn). Viņas vēlējās dalīties ar intīmajiem brīžiem. Šobrīd projektā piedalās vairāki fotogrāfi, kas dodas uz dzemdību vietām un mājām, lai uzņemtu pirmos mirkļus ar jaundzimušajiem un vecākiem.

Fotogrāfe Pangburna portālam «ABC News» atklāj, ka piedalīties un redzēt tik intīmus mirkļus ir liels gods. Viņa uzskata, ka šādas fotogrāfijas ir unikāla daļa no cilvēku pieredzes.

«Mēs abas uzskatām, ka cilvēki it visur ir «izsalkuši» redzēt patieso cilvēcības skaistumu,» viņa sacīja. «Tāpēc dalīties ar tik tīriem attēliem ir saviļņojoši.»

Sociālajā vietnē «Instagram» iespējams aplūkot dažas no projekta «The First Hello» fotogrāfijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu