Visus vīriešus var pavedināt? Runā horoskopa zīmes!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Sievietei pati daba ir dāvājusi pavedinātājas gēnu, un tas galīgi nav atkarīgs no sievietes ārienes vai kāda cita faktora – visas sievietes savā būtībā ir pavedinātājas. Tomēr reizēm gadās tā, ka sieviete izmēģina visas savas pavedināšanas viltības, bet tās nenostrādā.

Tā tas notiek tāpēc, ka visi vīrieši nav vienādi un reizēm ir nepieciešama individuāla pieeja. Diemžēl nav iespējams aprakstīt visas iespējamās vīriešu savaldzināšanas metodes, jo gluži vienkārši vīriešu ir ļoti daudz un viņi visi ir dažādi. Tomēr var mēģināt atrast kopējus savaldzināšanas momentus dažādiem horoskopa zīmju vīriešiem.
Kā savaldzināt un pavedināt vīrieti pēc tā horoskopa zīmes?

Kā pavedināt Aunu
Auni savā būtībā nav tendēti uz priekšlaicīgu plānošanu, Auni viegli ļaujas impulsiem, un tie vienmēr ir gatavi spontānai rīcībai. Aunam daudz baudas sagādā tas, ja viņam savs kaisles objekts ir jāiekaro, tāpēc sievietēm Auna priekšā vajadzētu censties radīt tādu nedaudz neiekarojamas sievietes tēlu. Tas tikai veicinās Auna interesi.

Kā pavedināt Vērsi
Nosvērtais Vērsis nemīl pļāpīgas sievietes. Vislielākās iespējas iekarot Vērsi būs tai sievietei, kura pasniegs viņam romantiskas vakariņas, uzaicinās uz lēnu deju un apburs Vērsi ar savu aromātu un atklātām, dvēselīgām sarunām.

Kā pavedināt Dvīni
Dvīnis mīl spontanitāti, un tāpēc jūs nekļūdīsieties, ja izdarīsiet kaut ko tādu neparastu un neordināru. Kaut no malas tas ne vienmēr ir pamanāms, Dvīņi ir ļoti labi informēti par dažādām seksuālām gudrībām. Ja sieviete pārņems vadības grožus, tad, atklājot Dvīņa neparastās spējas, viņa būs tiešām patīkami pārsteigta.

Kā pavedināt Vēzi
Vēži ir nedaudz egoistiski, kā dzīvē, tā gultā, tomēr tā tas ir tikai līdz brīdim, kad viņi iemīlas. Tāpēc, savaldzinot Vēzi, centieties, lai jums tas sanāk ātri un precīzi. Vēži dievina rotaļas ūdenī, un šeit tā var būt gan vanna, gan pikniks dabā pie ūdeņiem.

Kā pavedināt Lauvu
Vīrietim Lauvai vienmēr vajag just, ka viņš ir galvas tiesu pārāks par visiem pārējiem vīriešiem, un tāpēc gudra sieviete vienmēr atradīs veidu, kā Lauvu savaldzināt. Lauvam patīk, ja viss ir augstākajā līmenī, un tieši tāpēc arī jūsu ārienei un apstākļiem ir šim kritērijam jāatbilst. Par trumpi Lauvas pavedināšanā var kļūt muguras masāža.

Kā pavedināt Jaunavu
Jaunavu vīrieši galīgi nav izvēlīgi, tāpēc, jo vienkāršāka, dabiskāka un patiesāka jūs ar Jaunavu būsiet, jo vairāk maiguma no viņa iegūsiet pretim.

Kā pavedināt Svarus
Svarus var pavedināt sieviete ar tādu temperamentu, kas līdzinās paša Svaru vīrieša temperamentam. Tai jābūt tādai sievietei, kurā virmo dzīve, tādai sievietei, kas nepieļaus nekādu atkāpi no sava vīrieša ideāliem. Un tieši tāpēc, ja vēlaties savaldzināt Svarus, tad centieties maksimāli pietuvoties Svaru vīrieša ideāliem.

Kā pavedināt Skorpionu
Skorpionu vīrietis būs kā bez prāta no spēcīgas, neatkarīgas sievietes, kura ļaus, lai Skorpions to iekaro, un būs labāk, ja iekarošanas periods būs pietiekoši ilgs. Un, kad sieviete būs iekarota, Skorpions ar pilnu krūti metīsies dažādās seksuālās baudās.

Kā pavedināt Strēlnieku
Strēlnieka specialitāte ir kūrortu romāni, tomēr pat ikdienā Strēlnieku var apburt ar tādām nelielām lietiņām kā maigi glāsti, romantiskas vakariņas un intīmas sarunas. Strēlnieks viegli ļausies sievietes valdzinājumam, tomēr tikpat viegli viņš var arī pazust.

Kā pavedināt Mežāzi
Mežāzim mīlestība un sekss ir nešķiramas lietas, tāpēc vispirms Mežāzim ir kaut kas pret jums jāsajūt. Mežāzi tiešām nav viegli pārsteigt, un parastās metodes ar Mežāzi var nestrādāt, bet, piemēram, vakariņas senā pilī, citā pilsētā var Mežāža sirdi iekarot.

Kā pavedināt Ūdensvīru
Brīvību mīlošais Ūdensvīrs uzdāvinās sevi tai, kura spēs viņu patīkami šokēt. Ūdensvīrs dod priekšroku atstāt iniciatīvu sievietes rokās, tādai, kura apbrīnos viņu un viņa spējas kā divatā, tā arī esot cilvēkos.

Kā pavedināt Zivi
Lai Zivs vīrietis pievērstu jums uzmanību, nāksies lietot atjautību un pārvērst jūsu tikšanās reizes par slepenu, pasakainu ceremoniju. Aromāti, dejas, kokteiļi un neparastas vietas, tas ir jūsu panākumu noslēpums.

Ja tev patika raksts, lūdzu, dalies ar to!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu