Mēs vienmēr sasniedzam orgasmu kopā... Beidz melot!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Aptaujā, kurā piedalījās 4400 respondentu, atklājās zinātniskai fantastikai pielīdzināmi dati. Uz jautājumu, cik no pāriem sasniedz orgasmu vienlaicīgi, 89% atbildēja apstiprinoši.

Pētījumu pasūtītājs, seksa rotaļlietu veikals «Lovehoney», apkopojot atbilžu rezultātus, secināja, ka vienlaicīgu orgasmu sasniedz teju 89 pāru. 37% atbildēja, ka tas notiek vienā no divām reizēm, bet tikai pāris partneru atbildēja, ka reti piedzīvo šo ekstāzi, raksta glamour.com.

Šie cipari šķiet nereāli? Kā skaidro seksa terapeite Vanesa Marina, aiz šiem datiem var slēpties vairāki zemūdens akmeņi. «Viens no tiem - seksa rotaļlietu izmantošana seksa laikā, kas sievietei palīdz daudz vieglāk un ātrāk tikt pie orgasma. Ja vīrietis tuvojas ekstāzei, tad, mazliet pastimulējot partneri ar kādu no vibrējošām ierīcēm, viņi to var izdarīt vienlaikus,» stāsta seksoloģe.

«Tomēr ar šo spēli nav ieteicams aizrauties. Ķermenim ir jāļauj savas notis spēlēt pašam...»

Seksa terapeite arī domā, ka daudzi, kas apgalvo, ka sasniedz orgasmu vienlaicīgi, mazliet nepareizi uztver seksu kā tādu. «Izklausās, ka viņi dzenas pēc sasniegumiem, pieredzes kā kinofilmās.»

Foto: depositphotos.com
Tomēr seksā absolūti ne vienmēr orgasms ir galvenais...

Kā otru iemeslu šim lielajam procentam seksa terapeite min ko mazāk iepriecinošu: sievietes nereti tēlo orgasmu, kas liek domāt - mēs beidzām reizē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu