Romantiskā Holivuda: aktieri, kuri apprecēja savus fanus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Mīlestība ir neparedzama! Tā tev var pielipt gan bārā vai restorānā, gan filmēšanas laukumā vai frizētavā. Uzzini, kā gājis šiem pāriem, kuru otrās puses ir īsti viņu talanta fani!

 
Foto: AP/ScanPix

Mets un Lusiana. Kad Metam sakārojās aukstu aliņu!

Aktieris, producents Mets Deimons savu sievu Lusianu Barosu satika burtiski kafijas pauzē, filmas «Stuck on You» filmēšanas laikā. Mets bija devies atvilkt elpu filmēšanas laukumam blakus esošajā bārā, kur tobrīd strādāja Lusiana. Liktenīgākais ir tas, ka filmēšana sākotnēji bija paredzēta Havaju salās, bet tad to pārcēla uz Maiami, kur atradās šis bārs, kur Mets ieraudzīja Lusianu. 2005. gadā abi apprecējās un ģimenē audzina četrus bērnus.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Džūlija un Denijs - aiziet, filmējam!

Aktrise Džūlija Robertsa un operators Denijs Moders ir precējušies kopš 2013. gada. Abi viens otru pirmo reizi ieraudzīja filmas «The Mexican» filmēšanas laikā. Denijs nekad nav slēpis, ka vienmēr ir apbrīnojis Džūliju un pat sapņos nav rādījies, ka varētu būt ar viņu kopā, turklāt vīra statusā!

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Rīza un Džims: talants ir atrasts!

Rīzas Viterspūnas vīrs Džims Tots, kurš viņu apprecēja 2011. gadā, ikdienā ir talantu aģents. Meklējot jaunos talantus, viņš vienmēr tos ir salīdzinājis ar kādu konkrētu, jau popularitāti guvušu aktieri. Nenoliedzami, mēraukla visu mūžu bijusi blondā Rīza Viterspūna!

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Patriks un Džiliana: laiks nogriezt matus...

Aktieris Patriks Dempsijs savu izredzēto, kas gandrīz noģība, viņu pirmo reizi ieraugot, satika pavisam nejauši - dodoties pie friziera! Dempsija kundzi Džilianu, kas frizētavā strādāja par stilisti un meikapa mākslinieci, tagad vairs neredzam šajā amatā. Abi nesen piedzīvoja krīzi, bet nu jau atkal ir kopā un iemīlējušies!

Foto: TASS/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Nikolass un Elisa: lūdzu rēķinu!

Aktieris Nikolass Keidžs 2004. gadā par sievu apņēma savu fani, oficianti Elisu Kimu.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu