70 gadus laulībā nodzīvojis pāris devies mūžībā ar dažu minūšu starpību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kāds vecāka gadagājuma pāris, kurš laulībā nodzīvojis vairāk nekā 70 gadus, devies mūžībā ar tikai četru minūšu starpību, ziņo «The Telegraph».

Otrā pasaules kara veterāns Vilfs Rasels (Wilf Russel) 93 gadu vecumā mūžībā devās 29. martā plkst. 6.50 no rīta. Neticami, bet viņa 91 gadu vecā sieva Vera, kura tobrīd atradās teju piecu kilometru attālumā, nomira tieši četras minūtes vēlāk - 29. martā plkst. 6.54.

Pagājušajā gadā Vilfam tika diagnosticēta demence, tāpēc viņš pārcēlās uz dzīvi sociālās aprūpes centrā Lielbritānijas Lesteršīras reģionā. Pāra radinieki atklājuši, ka pēc tam, kad Vilfs slimības dēļ vairs nepazina savu sievu, sāka pasliktināties arī viņas veselība.

Kopš šā gada janvāra Vera uzturējās Lesteras slimnīcā, kur sieviete nomira, nezinot, ka pirms dažām minūtēm miris arī viņas vīrs.

Kad pāris saderinājās, Verai bija 16, bet Vilfam 18 gadi. Abi salaulājās 1945.gada 5. septembrī un laulībā nodzīvoja 71 gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu