Radēviča: «Playboy» fotosesija man ļāva kļūt par to, kas esmu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Olimpiete, pasaules čempionāta medaļniece tāllēkšanā un viena no daiļākajām sportistēm Ineta Radēviča nule ievēlēta par Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidenti. Izdevumā «Privātā Dzīve» Ineta stāsta par sajūtām, stājoties jaunajā amatā, par šā brīža attiecībām ar sportu, par ģimeni un to, kāpēc erotiskā rakstura fotosesija žurnālam «Playboy» viņai tobrīd dzīvē bija ļoti nozīmīga!

Piedāvājam nelielu ieskatu intervijā izdevumā «PDz»:

  • Taču pienāca brīdis, kad jautāju sev - un ko tālāk? Ieklausījos līdzcilvēkos un savā sirdī, un viss sakrita ļoti veiksmīgi. Tāpat kā trenējoties man bija mērķis - olimpiskās spēles -, tā arī tagad man atkal ir mērķis. Jūtos piederīga savai sirdslietai, un, manuprāt, tas ir skaisti. Jā, mana dienas kārtība mainīsies, taču tas būs uz labu.

    Ja ir mērķis, parādās jauna dzīves jēga. Ir sajūta, ka visa pasaule sadodas rokās, lai palīdzētu.

  • - Bērni jau ir uztaustījuši savu taciņu sportā? - Marks spēlē hokeju. Viņam tas patīk, un viņš sevi redz šajā sporta veidā. Amēlija mājās lec pāri spilveniem kā mazā barjerskrējēja. Manuprāt, viņai ir potenciāls vieglatlētikā. Nesen pie mums viesojās mans tētis, un arī viņš izteicās - Amēlijai var sanākt!
  • Prezidente nav cietumniece, kurai visu laiku jāsēž birojā. Turklāt aiziešana uz kādu klubiņu vai bāru nenozīmē tikai dzeršanu vai dejošanu uz galda. Tur tu vari satikt interesantus cilvēkus. Kā zināms, arī daudzi svarīgi darījumi tiek sarunāti pēc darba laika. Tāpēc šādās izklaidēs neko sliktu neredzu.

    Galvenais just mēru, un ļoti ceru, ka man šo mēra sajūtu izdosies saglabāt.

  • Mode - tas ir interesanti, taču personīgi mani tā neaizrauj. Nedomāju, ka pārlieku pievēršos savam stilam. Daudz laimīgāka jūtos, kad eju pa stadionu sporta kostīmā savas valsts krāsās, nevis tad, kad esmu smalkā kleitā un augstpapēžu kurpēs. Kaut gan - arī tam ir sava vieta un laiks.
Foto: LETA
  • Pirms 13 gadiem ASV bildējāties erotiskā sesijā žurnālam Playboy. Ja tagad saņemtu piedāvājumu atkārtot šo piedzīvojumu, vai piekristu? Savā ziņā šī

    fotosesija man ļāva kļūt par to, kas esmu šodien. Tā man deva finansiālu nodrošinājumu ilgākam laikam, un es varēju palikt sportā.

    Tāpēc es teiktu jā. Es gan vienmēr gribu zināt - kāpēc to daru. Ja iemesls ir iespēja pārliecināt par pretējo meitenes, kas neiet sportā tikai tāpēc, ka domā - tas ir vīrišķīgi, es to varu izdarīt. Ar šīm fotogrāfijām parādu: sports - tas ir skaisti.

Pilnu interviju lasi šīs nedēļās «PDz».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu